• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

why is gpu-z doing this all the sudden?

Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,229 (0.33/day)
Likes
132
Location
vermont
System Name Dominator
Processor INTEL C2Q Q6600 FTW!!
Motherboard ASUS P5Q-E!!!
Cooling TEC cooled cpu, everything else is under water :D
Memory 4GB CELL SHOCK D9GMH 1066MHZ/4GB CRUCIAL REDS
Video Card(s) 4850 (VT)/ 4850 IN CROSSFIRE!
Storage western digital= 1X 250GB, 1X 500GB, IDE 160GB (BOOT DRIVE ONLY). SEAGATE FREE AGENT 500GB EHDD
Display(s) viewsonic 19" hd widescreen
Case ROCKETFISH FOR NOW :(
Audio Device(s) ONBOARD WORKS JUST FINE FOR ME :p
Power Supply ULTRA X3 1KW MODULAR
Software win vista ultimate 64 TWEAKED!!!
Benchmark Scores http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=434759 3dm06: http://service.futuremark.com/compare?3dm0
#1
heres a screen shot, it was working then all the sudden when I click on it this is what happens??
 

Attachments

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,382 (4.27/day)
Likes
6,293
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EKWB L360 R2.0
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x SG 3TB HDDs (RAID 0) | 1x ADATA 128 SSD (Cache) | 1x Drevo 256 SSD | 1x 1TB Samsung 850 EVO (OS)
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Realtek ALC 1220 on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
#2
seems like it could be driver error or and anti virus or spyware scanner is stopping it.. have you tried the new version?
 
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,229 (0.33/day)
Likes
132
Location
vermont
System Name Dominator
Processor INTEL C2Q Q6600 FTW!!
Motherboard ASUS P5Q-E!!!
Cooling TEC cooled cpu, everything else is under water :D
Memory 4GB CELL SHOCK D9GMH 1066MHZ/4GB CRUCIAL REDS
Video Card(s) 4850 (VT)/ 4850 IN CROSSFIRE!
Storage western digital= 1X 250GB, 1X 500GB, IDE 160GB (BOOT DRIVE ONLY). SEAGATE FREE AGENT 500GB EHDD
Display(s) viewsonic 19" hd widescreen
Case ROCKETFISH FOR NOW :(
Audio Device(s) ONBOARD WORKS JUST FINE FOR ME :p
Power Supply ULTRA X3 1KW MODULAR
Software win vista ultimate 64 TWEAKED!!!
Benchmark Scores http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=434759 3dm06: http://service.futuremark.com/compare?3dm0
#3
that is the new version
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,382 (4.27/day)
Likes
6,293
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EKWB L360 R2.0
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x SG 3TB HDDs (RAID 0) | 1x ADATA 128 SSD (Cache) | 1x Drevo 256 SSD | 1x 1TB Samsung 850 EVO (OS)
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Realtek ALC 1220 on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
#4
your desktop says 0.2.6 the new one is 0.2.7
 

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.71/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
#5
I had similar issues with it and version 0.2.6. I got the new one 0.2.7. and it runs flawlessly. Let us know when you get the new one if it fixes the issue.

ALso for the sake of it, disable any antivirus or something of that nature before opening it, just to see.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,166 (3.43/day)
Likes
18,136
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#6
reboot your machine and the problem should be fixed