1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Will this work?

Discussion in 'General Hardware' started by m3lisk, Jun 16, 2007.

  1. m3lisk

    m3lisk New Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    633 (0.17/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Okinawa, Japan
    A friend of mine said a Brisbane wouldn't work in my mobo. Do you know if this is true?
     
    10 Year Member at TPU
  2. theonetruewill New Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    2,996 (0.82/day)
    Thanks Received:
    240
    Location:
    London - Close your eyes and you'll see me
  3. m3lisk

    m3lisk New Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    633 (0.17/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Okinawa, Japan
    Thanks, sorry I bothered to ask. I don't know what he was talking about then. something about incorrect voltages or something... Huh... wtf was he talking about?
     
    Last edited: Jun 16, 2007
    10 Year Member at TPU
  4. theonetruewill New Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    2,996 (0.82/day)
    Thanks Received:
    240
    Location:
    London - Close your eyes and you'll see me
    Don't worry, we all have n00bish friends. Or it's just they heard something incorrectly and never checked it - but still spread it around:rolleyes:.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)