• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Win 7 Not booting Help please!!!

Duekay

New Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
258 (0.07/day)
Likes
1
Location
Brisbane AU
System Name Workstation : Server/HTPC
Processor Core i7 920 @ 4.2GHz : Core i3 2120
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 : Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3
Cooling Cooler Master V8 : Stock
Memory Corsair DDR3 12GB @ 1600Mhz : Corsair DDR3 8GB @ 1600Mhz
Video Card(s) GTX 560 Ti & GT 430 : Onboard
Storage OCZ Max I/O 2x128 SSD Raid0 + Corsair 3x120GB SSD Raid0 : Corsair 2x60GB SSD Raid0
Display(s) Dual samsung 24" & 1 Acer 22" : Acer 22 & Samsung 46" TV
Case Antec P182 Performance One : Antec 4U rackmount
Audio Device(s) Mackie Onyx 400F 10x10 : Maudio Fast Track Pro
Power Supply Corsair HX-620 : Corsair HX-650
Software Windows 7 64bit, Cubase 5 : Windows 7 64bit
#1
Hey guys (&Girls),

I just been trying to get my windows 7 to see and use all 12GB of my Ram,
I was playing round with msconfig then it wouldn't boot it would get to the point when the win 7 logo apears then it just hangs and the MB says FF (booting), so i tryed to fix it with the install disk.....NO GO

So then i thought i would just bite the bullet and reinstall every thing all good I deleted my Raid0 Volume on my 2 SSD then reconfigured and went though the process of installing win 7 again.

All was going fine till it said finalizing installation then it restarted and you guessed it bloody thing stopped after loading the logo again whf!!

I am lost tried all the tricks i know, the SSD's and memory seem to be working fine when i done the test on them.

I have the BIOS Fail Safe settings is well the same ones i had when i load it the first time when it was working grrr...

Help me please