• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Windows 7 BSOD on startup HELP

Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,271 (0.43/day)
Likes
230
Location
Ohio
System Name Vegnagun
Processor i5 750 @ 3810 MHz 200.7 X 19
Motherboard Asus P7P55D Deluxe
Cooling Noctua NH-U12P SE 2
Memory 4x4 gb Crucial Ballistix 1600
Video Card(s) Radeon 5850 Toxic 950-1355-1.088v
Storage Corsair Neutron SSD OS, WD 1tb Black games, Toshiba 2tb Data drive
Display(s) Gateway FPD2485W
Case Azza Solano 1000
Audio Device(s) 10.1 on mobo :)
Power Supply Seventeam ST-850ZAF
Software Windows 7 pro on college student discount :)
Benchmark Scores top 1% in the world for weekly score in Killzone 2 :)
#1
Hey guys,

I'm running the 64 bit windows 7 on my computer that I built about two months ago. Recently, I installed two spinpoint f3's and put them in a RAID 0 and use those to boot out of. Ever since then, about 70% of my startups blue screen on me saying the pqrl (or something like that) is not less_than_or_equal_to. Is booting out of a RAID a bad idea, or is this something completely different? I've reinstalled windows 7 four times and each to no avail with these blue screens. Any suggestions?

Note: Before I changed the HDDs I had a WD caviar green as my boot drive and only drive for that matter and I don't think it ever had start up issues.
 

Duffman

New Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
1,011 (0.28/day)
Likes
66
Location
Mt. Pocono, PA
System Name Black Knight
Processor Intel Xeon W3520 @4.2Ghz
Motherboard evga Classified 760
Cooling Prolimatech Mega Shadow with Dual Noctua NF-P12 fans
Memory 6GB Corsair Dominator GT DDR3 (3gb x 2) 1600
Video Card(s) Sapphire 5870 Vapor-X
Storage Corsair P128 SSD for OS, 4 Samsung 500GB in RAID10 For Storage
Display(s) Samsung SyncMaster T240HD
Case Corsair Obsidian 800d Twin Zalman ZM-MFC Plus fan controllers
Audio Device(s) HT|OMEGA CLARO
Power Supply Antec Truepower 1000
Software Win7 64bit ultimate
#2
I boot from a 4 drive RAID 10 with no problems. Even after I just changed out my Mobo. Before that, i booted from two in a RAID 0 with no issues.

You sure both drives are ok?
 
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,271 (0.43/day)
Likes
230
Location
Ohio
System Name Vegnagun
Processor i5 750 @ 3810 MHz 200.7 X 19
Motherboard Asus P7P55D Deluxe
Cooling Noctua NH-U12P SE 2
Memory 4x4 gb Crucial Ballistix 1600
Video Card(s) Radeon 5850 Toxic 950-1355-1.088v
Storage Corsair Neutron SSD OS, WD 1tb Black games, Toshiba 2tb Data drive
Display(s) Gateway FPD2485W
Case Azza Solano 1000
Audio Device(s) 10.1 on mobo :)
Power Supply Seventeam ST-850ZAF
Software Windows 7 pro on college student discount :)
Benchmark Scores top 1% in the world for weekly score in Killzone 2 :)
#3
Haven't got a clue. How would I go about checking?