• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Windows 7 Club

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,902 (6.25/day)
Likes
9,994
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
Bah, my wmp11 downgrade did not go well, now I can't go back to wmp12 either, even if I completely uninstall it, then reinstall it. Oh well, guess I'll leave it uninstalled.
Turning off the feature means Windows deletes the links to WinSXS. To turn on the feature means it recreates the links. It does absolutely nothing against the actual files. It sucks, don't it? :(
 

Wile E

Power User
Joined
Oct 1, 2006
Messages
24,318 (5.95/day)
Likes
3,682
System Name The ClusterF**k
Processor 980X @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 BIOS F12
Cooling MCR-320, DDC-1 pump w/Bitspower res top (1/2" fittings), Koolance CPU-360
Memory 3x2GB Mushkin Redlines 1600Mhz 6-8-6-24 1T
Video Card(s) Evga GTX 580
Storage Corsair Neutron GTX 240GB, 2xSeagate 320GB RAID0; 2xSeagate 3TB; 2xSamsung 2TB; Samsung 1.5TB
Display(s) HP LP2475w 24" 1920x1200 IPS
Case Technofront Bench Station
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Forte into Onkyo SR606 and Polk TSi200's + RM6750
Power Supply ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT 1250W
Software Win7 Ultimate N x64, OSX 10.8.4
Turning off the feature means Windows deletes the links to WinSXS. To turn on the feature means it recreates the links. It does absolutely nothing against the actual files. It sucks, don't it? :(
If that's the case, can somebody zip up the wmp12 program folders from Win7x64 for me and upload them somewhere?

It's kinda my fault. I should've known better than to not back up the original files. Got too excited in my hurry, and didn't think about it. lol.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,902 (6.25/day)
Likes
9,994
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
I highly doubt it will work but I'll PM you a link.


I didn't back up files either. :(
 

F430

New Member
Joined
Jul 27, 2006
Messages
332 (0.08/day)
Likes
2
Location
ISRAEL
System Name CA690
Processor Phenom II X4 955 3.2@3.825GHZ V1.45
Motherboard GA-MA780G-UD3H
Cooling Mugen 2 2XFUN
Memory 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel
Video Card(s) 580GTX 810@2100
Storage 750 GB Seagate 7200 RPM SATA-II 16MB
Display(s) 37 panasonic
Case CA690
Power Supply Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular
Software win 7 64bit
how i can play halo 2 on windos 7?!
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,902 (6.25/day)
Likes
9,994
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
Setting compatibility mode to Vista doesn't work?
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,188 (5.03/day)
Likes
4,795
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
iTunes and Win7 upgrade?

Has anyone ever had issues with itunes when upgrade from Vista premium to Win 7 premium? I just want to make sure because my friend want to do the upgrade and has a huge itunes library.:p
 

kinozawa

New Member
Joined
Jun 15, 2006
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
Location
Malaysia
System Name Studi0w0rks 4337
Processor Intel Core i7 920 D0 (4.4ghz)
Motherboard DFI LanParty DK X58-T3eH6
Cooling Custom WC (Swiftech XT, MCW-60R, TFC X-changer 360 & 240), Swiftech MCP655)
Memory Corsair Dominator 1600Mhz CL8 DDR3-RAM
Video Card(s) Sapphire ATI HD3870 crossfire-X
Storage Western Digital Caviar Black 1TB + Western Digital SE 250 GB
Display(s) LG Flatron W2253TQ 22" Widescreen LCD Monitor
Case CoolerMaster Cosmos S w/transparent panel
Audio Device(s) Creative X-FI FPS
Power Supply CoolerMaster Real Power Modular 1000W
Software Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit
dammit my old hdd is the one and only factor that i get low score in win 7 experience index :(
 

Binge

Overclocking Surrealism
Joined
Sep 15, 2008
Messages
6,979 (2.07/day)
Likes
1,734
Location
PA, USA
System Name Molly
Processor i5 3570K
Motherboard Z77 ASRock
Cooling CooliT Eco
Memory 2x4GB Mushkin Redline Ridgebacks
Video Card(s) Gigabyte GTX 680
Case Coolermaster CM690 II Advanced
Power Supply Corsair HX-1000
Has anyone ever had issues with itunes when upgrade from Vista premium to Win 7 premium? I just want to make sure because my friend want to do the upgrade and has a huge itunes library.:p
No problems for me.
 

Boyfriend

New Member
Joined
Nov 30, 2008
Messages
160 (0.05/day)
Likes
34
System Name Black Star
Processor Core2Duo E7200 @ 2.53 GHz
Motherboard Asus P5K-VM (G33)
Cooling Cooler Master Hyper N520 + 3 120 mm Fans
Memory Corsair CM2X1024-6400C4DHX , 4,4,4,12,2T, 2x1 GB
Video Card(s) MSI NX8500GT TD256E
Storage WD Caviar Blue 320GB + Maxtor 500 GB
Display(s) ViewSonic VX1940w 19"
Case Vento ATX
Audio Device(s) Realtek HD (On-Board)
Power Supply Cooler Master Extreme 460 W
Software Windows 7 RTM 32-Bit + KIS 2011 CF2 (ab)
My Maxtor STM3500418AS (500GB) has ruined my data and two days. It just got bad sectors by unknown way (I use backup Opti UPS). I have to buy a new WDC WD3200AAJS-00L7A0 (320GB) and reinstall everything. The interesting thing is that Maxtor got bad sectors in first 10GB sectors (Drive C: Windows 7). Smart status showed numerous relocated sectors and less than 1% health. I am returning it for warranty. According to my observations, WDC is slightly slow (about 5-10%) as compared to Maxtor (Seagate). What do you think is more speedy and reliable?

Do we need to disable 16-bit application support by using gpedit.msc on x64 Windows 7? I also have disable application telemetry.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,188 (5.03/day)
Likes
4,795
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
Seagate, Hitachi, or Samsung.
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
Samasung

and does anyone know how to get ATIFlash to work in win7 x64
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,096 (9.58/day)
Likes
13,521
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
Joined
Jan 21, 2005
Messages
724 (0.15/day)
Likes
591
System Name Main Rig
Processor AMD FX-6100
Motherboard Asus SABERTOOTH 990FX
Cooling Fans:1x120mm, 2x140mm
Memory 16GB Hyper-X DDR III 1866 9-11-9-27-1T
Video Card(s) Sapphire 6950 2GB x 2
Storage Kingston V200+ 128GB SSD + OCZ Petrol 64GB SSD + WDB 500GB + WDB 640GB + WDB 750GB
Display(s) Asus PA238QR IPS @ 1920x1080
Case Lancool
Audio Device(s) Onboard Realtek HD Audio
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 8 Pro X64
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
yup sorry my bad WinFlash it is it seems funny how it wont work in win 7 x64 yet the same or similar file inside an Asus video bios update runs just fine
 
Joined
Aug 19, 2008
Messages
567 (0.17/day)
Likes
93
Location
Finland
System Name I can't believe I bought that / HTPC
Processor i5-750 @ 3.5GHz 1.27v / P II 705e @ stock
Motherboard Asus P7P55D-E Evo / Asus M4A785D-M PRO
Cooling Corsair H100i / Air
Memory 4x2 Geil DDR3-2133 @ 1755 / 2x2 DDR2-800
Video Card(s) Asus GTX660 TI / Asus HD6670
Storage Crucial MX100 512GB + Spinpoint F1 750GB / Crucial m4 128GB + WD Green 1TB
Display(s) HP w2408h / Samsung 55" HDTV
Case CM 690 II Advanced / Silverstone GD02
Audio Device(s) Integrated
Power Supply Corsair AX850 / OCZ ModXstream 500W
Software Win 7 / Win 7
Now I'm almost sure this can't be done, but...

Does anyone know if you can access the files inside a system image made by win 7 backup?

I made a system image of my c: on to another computer, now I had to format this c: and install 7 again. I'd like to get some personal files from inside the backup image.
 
Joined
Jul 22, 2008
Messages
686 (0.20/day)
Likes
88
Location
midway city ca
System Name ROG MACHINE
Processor Ryzen 7 1800x
Motherboard Crosshair vi Hero
Cooling Corsair hydro H115i
Memory corsair vengeance rgb 32gb 4x8gb ddr4
Video Card(s) asus rog strix 1080
Storage samsung 960 evo 1tb m.2/mushkin reactor 1tb ssd/ 3x toshiba 3tb hdd
Display(s) I-INC 28 inch 1920x1200
Case corsair obsidian 750d
Power Supply corsair AX 1200i 1200 watt psu
Mouse coolermaster sentinel
Keyboard corsair k70
Software windows 10 pro 64bit
Now I'm almost sure this can't be done, but...

Does anyone know if you can access the files inside a system image made by win 7 backup?

I made a system image of my c: on to another computer, now I had to format this c: and install 7 again. I'd like to get some personal files from inside the backup image.
you can do it with acronis true image home 2010 it will convert the image into its image then you can grab the files you want
 
Joined
Aug 19, 2008
Messages
567 (0.17/day)
Likes
93
Location
Finland
System Name I can't believe I bought that / HTPC
Processor i5-750 @ 3.5GHz 1.27v / P II 705e @ stock
Motherboard Asus P7P55D-E Evo / Asus M4A785D-M PRO
Cooling Corsair H100i / Air
Memory 4x2 Geil DDR3-2133 @ 1755 / 2x2 DDR2-800
Video Card(s) Asus GTX660 TI / Asus HD6670
Storage Crucial MX100 512GB + Spinpoint F1 750GB / Crucial m4 128GB + WD Green 1TB
Display(s) HP w2408h / Samsung 55" HDTV
Case CM 690 II Advanced / Silverstone GD02
Audio Device(s) Integrated
Power Supply Corsair AX850 / OCZ ModXstream 500W
Software Win 7 / Win 7
Thanks for the tip skellattarr. I'm currently investigating the ability to mount the .vhd image straight from disk management as a vitual drive. This should show it as a standard drive to the os.

I'll report my success or failure later.
 
Joined
Oct 29, 2009
Messages
2,516 (0.85/day)
Likes
757
System Name Nightblade / Dell Latitude / Wife's Rig
Processor Core i5 4690K / i7 2720QM / FX-6100
Motherboard Nightblade ITX z97 / Dell 032T9K QM67 / Gigabyte GA-970A-DS3 Rev3
Cooling tower style cooler, plus one 120mm fan / stock blower / CNPS7000V
Memory Patriot Viper 2x8gb DDR3 2400 / Micron 2x4GB DDR3 / 2x4GB 2x2GB DDR3 1333
Video Card(s) MSI Gaming GTX 970 4GB / NVS 4200M 512MB / nVidia GTX 460 1GB
Storage 120GB ForceGT SSD (OS), 2TB WD Black, 250GB Seagate 2.5in / 320GB WD Blue /240GB SSD M500
Display(s) ASUS ROG SWIFT 1440P / Dell 14in @ 1600x900 / Vizio 1080p TV
Case MSI Nightblade Z97 / Dell Latitude / Corsair Full Tower
Audio Device(s) Realtek ALC1150, Microsoft Lifechat 3000 / Intel / ALC887
Power Supply Gold rated 600W / Battery with 95w brick / Antec EA-650 Green
Mouse MadCatz RAT5
Keyboard G510
Software Windows 10 Pro x64 on all
well i just loaded win7 on my main rig... so far all seems well. a few little things here and there, but i'm getting used to it.

my biggest problem is with my win7 wanting to force my 9600gt to use 85htz at 1280*1024. all i get is a black screen any time i disable my hd3200 because any time a display is changed, win7 sets to that resolution. the funny thing... IT WORKS ON THE 3200! my monitor displays that setting just fine on the ati chip, and did so with winXP, so i'm thinking its an nVidia driver issue
 
Joined
Aug 19, 2008
Messages
567 (0.17/day)
Likes
93
Location
Finland
System Name I can't believe I bought that / HTPC
Processor i5-750 @ 3.5GHz 1.27v / P II 705e @ stock
Motherboard Asus P7P55D-E Evo / Asus M4A785D-M PRO
Cooling Corsair H100i / Air
Memory 4x2 Geil DDR3-2133 @ 1755 / 2x2 DDR2-800
Video Card(s) Asus GTX660 TI / Asus HD6670
Storage Crucial MX100 512GB + Spinpoint F1 750GB / Crucial m4 128GB + WD Green 1TB
Display(s) HP w2408h / Samsung 55" HDTV
Case CM 690 II Advanced / Silverstone GD02
Audio Device(s) Integrated
Power Supply Corsair AX850 / OCZ ModXstream 500W
Software Win 7 / Win 7
Yeah, it works :rockout:

Mounting a .vhd as a virtual drive is very easy in 7. Here are some easy directions.
 
Joined
Jul 22, 2008
Messages
686 (0.20/day)
Likes
88
Location
midway city ca
System Name ROG MACHINE
Processor Ryzen 7 1800x
Motherboard Crosshair vi Hero
Cooling Corsair hydro H115i
Memory corsair vengeance rgb 32gb 4x8gb ddr4
Video Card(s) asus rog strix 1080
Storage samsung 960 evo 1tb m.2/mushkin reactor 1tb ssd/ 3x toshiba 3tb hdd
Display(s) I-INC 28 inch 1920x1200
Case corsair obsidian 750d
Power Supply corsair AX 1200i 1200 watt psu
Mouse coolermaster sentinel
Keyboard corsair k70
Software windows 10 pro 64bit
Yeah, it works :rockout:

Mounting a .vhd as a virtual drive is very easy in 7. Here are some easy directions.
congratz im glad it worked for you
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
Validation Required for windows updates

I've just noticed today that you now need validation in order to download KB's directly from MS. It was only the other day I was able to download one particular KB without having to validate, now you do.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
No not really, what seems to be the trouble?
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
2,563 (0.74/day)
Likes
396
Location
Kettering,Northants. UK
System Name Crap System
Frame rate drops with a gtx 275 and q6600@3.6 playing the game at the meagre res of 1280x1024:( I've put some info in the Borderlands thread but thought I would check in here and see if anyone had experienced the same. Awesome game but the drops are kinda ruining it for me.