• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Windows Logon

Joined
Feb 14, 2006
Messages
63 (0.01/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon 64 3200+ Venice 1GHz FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor
Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard
Cooling Stock Cooling
Memory CORSAIR ValueSelect 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200
Video Card(s) SAPPHIRE 100600SR Radeon X800PRO 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card
Storage Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) Dell P1230
Audio Device(s) Realtek ALC850
Power Supply 550w
Software Windows XP Proffesional with SP2
#1
Its not a huge problem but it gets knid of annoying. At the windows login welcome screen, I am the only user. It used to be that it would select it for me, so I could type in my password without clicking on my name, now I have to click on my name and then type in my password and so on. I checked (when you type in control userpasswords2 in run) and there are no other user accounts, no hidden ones (Net Framework does this). How can I change it so it selects my name automatically?
 
Joined
Jan 14, 2006
Messages
84 (0.02/day)
Likes
0
Processor 3700+ sandiego
Motherboard asus A8N-E
Cooling Artic cooling - Freezer 64 pro
Memory ddr400 ocz 2x1gb at 2-3-2-5
Video Card(s) EVGA 8800GTS 640mb
Storage maxtor 250gb PATA drive with 16mb cache
Display(s) samsung 17inch crt monitor
Case aspire X-Superalien case with 6 blue led fans
Audio Device(s) soundblaster x-fi xtreme music
Power Supply antec Truepowa Trio 650W
Software win xp home sp2
#2
go into control panel and in user accounts and delete the ones there other then yours. there should be something other then yours that the frampack put in there. Hope that helps :toast:
 
Joined
Feb 14, 2006
Messages
63 (0.01/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon 64 3200+ Venice 1GHz FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor
Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard
Cooling Stock Cooling
Memory CORSAIR ValueSelect 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200
Video Card(s) SAPPHIRE 100600SR Radeon X800PRO 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card
Storage Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) Dell P1230
Audio Device(s) Realtek ALC850
Power Supply 550w
Software Windows XP Proffesional with SP2
#3
Already Tried

I've already looked there, there are no other user accounts.
 
Joined
Jan 29, 2006
Messages
9,066 (2.09/day)
Likes
287
Location
My house.
Processor AMD Athlon 64 X2 4800+ Brisbane @ 2.8GHz (224x12.5, 1.425V)
Motherboard Gigabyte sumthin-or-another, it's got an nForce 430
Cooling Dual 120mm case fans front/rear, Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Zalman VF-900 on GPU
Memory 2GB G.Skill DDR2 800
Video Card(s) Sapphire X850XT @ 580/600
Storage WD 160 GB SATA hard drive.
Display(s) Hanns G 19" widescreen, 5ms response time, 1440x900
Case Thermaltake Soprano (black with side window).
Audio Device(s) Soundblaster Live! 24 bit (paired with X-530 speakers).
Power Supply ThermalTake 430W TR2
Software XP Home SP2, can't wait for Vista SP1.
#4
Control panel- User Accounts- Change the way users log on or off- Uncheck "use welcome screen". Some virus scanners (like mine) think that going into these settings counts is a suspicious script, it really isn't :p.
 
Joined
Jan 29, 2006
Messages
9,066 (2.09/day)
Likes
287
Location
My house.
Processor AMD Athlon 64 X2 4800+ Brisbane @ 2.8GHz (224x12.5, 1.425V)
Motherboard Gigabyte sumthin-or-another, it's got an nForce 430
Cooling Dual 120mm case fans front/rear, Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Zalman VF-900 on GPU
Memory 2GB G.Skill DDR2 800
Video Card(s) Sapphire X850XT @ 580/600
Storage WD 160 GB SATA hard drive.
Display(s) Hanns G 19" widescreen, 5ms response time, 1440x900
Case Thermaltake Soprano (black with side window).
Audio Device(s) Soundblaster Live! 24 bit (paired with X-530 speakers).
Power Supply ThermalTake 430W TR2
Software XP Home SP2, can't wait for Vista SP1.
#5
Whoops, nevermind, that makes it alot more complicated. Sorry :p.
 

dwax

New Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
180 (0.04/day)
Likes
4
Processor AMD Athlon 64 3400+
Motherboard MSI-7145
Cooling ZALMAN CNPS9700LED.
Memory 2Gig of PC4000 500Mghz Crucial Ballistix Tracer
Video Card(s) Nvidia XFX 8800GS
Storage 2 250 GB western digital HD External WD 250 HD
Display(s) Acer 22WS
Case Old eMachine modified
Audio Device(s) Sound Blaster X-Fi Extreme Fidelity
Power Supply Thermaltake TR2 W0070RUC ATX 430W
Software WinXP Media Center Edition
#6
I was wondering the same thing! I bought a new PC and don't have to log in it just starts windows. The new one I put togeather always makes me log in,been looking for a month on how to change it so it will just load windows without logging in?????
 
Joined
Jan 15, 2005
Messages
5,458 (1.16/day)
Likes
242
Location
England
System Name Jimmy 2004's PC
Processor S754 AMD Athlon64 3200+ @ 2640MHz
Motherboard ASUS K8N
Cooling AC Freezer 64 Pro + Zalman VF1000 + 5x120mm Antec TriCool Case Fans
Memory 1GB Kingston PC3200 (2x512MB)
Video Card(s) Saphire 256MB X800 GTO @ 450MHz/560MHz (Core/Memory)
Storage 500GB Western Digital SATA II + 80GB Maxtor DiamondMax SATA
Display(s) Digimate 17" TFT (1280x1024)
Case Antec P182
Audio Device(s) Audigy 4 + Creative Inspire T7900 7.1 Speakers
Power Supply Corsair HX520W
Software Windows XP Home
#7
Are you sure there isn't a user account called asp.net? Also try downloading TweakUI from the MS powertoys site, I think there is an option to automatically log in on that.
 

dwax

New Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
180 (0.04/day)
Likes
4
Processor AMD Athlon 64 3400+
Motherboard MSI-7145
Cooling ZALMAN CNPS9700LED.
Memory 2Gig of PC4000 500Mghz Crucial Ballistix Tracer
Video Card(s) Nvidia XFX 8800GS
Storage 2 250 GB western digital HD External WD 250 HD
Display(s) Acer 22WS
Case Old eMachine modified
Audio Device(s) Sound Blaster X-Fi Extreme Fidelity
Power Supply Thermaltake TR2 W0070RUC ATX 430W
Software WinXP Media Center Edition
#8
Jimmy 2004 said:
Are you sure there isn't a user account called asp.net? Also try downloading TweakUI from the MS powertoys site, I think there is an option to automatically log in on that.

Well that was about fun!!! I unchecked owner with tweakui and restarted the PC. Then I couldent log on. The screen came up and said select who to log on with,well there was no one thier to select. Had to go into safe mode to change it back!
 
Joined
Jan 15, 2005
Messages
5,458 (1.16/day)
Likes
242
Location
England
System Name Jimmy 2004's PC
Processor S754 AMD Athlon64 3200+ @ 2640MHz
Motherboard ASUS K8N
Cooling AC Freezer 64 Pro + Zalman VF1000 + 5x120mm Antec TriCool Case Fans
Memory 1GB Kingston PC3200 (2x512MB)
Video Card(s) Saphire 256MB X800 GTO @ 450MHz/560MHz (Core/Memory)
Storage 500GB Western Digital SATA II + 80GB Maxtor DiamondMax SATA
Display(s) Digimate 17" TFT (1280x1024)
Case Antec P182
Audio Device(s) Audigy 4 + Creative Inspire T7900 7.1 Speakers
Power Supply Corsair HX520W
Software Windows XP Home
#9
Sorry about that... haven't actually had to mess about with user accounts on it myself because I've never had too many problems with them. I'll keep that in mind though!
 

dwax

New Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
180 (0.04/day)
Likes
4
Processor AMD Athlon 64 3400+
Motherboard MSI-7145
Cooling ZALMAN CNPS9700LED.
Memory 2Gig of PC4000 500Mghz Crucial Ballistix Tracer
Video Card(s) Nvidia XFX 8800GS
Storage 2 250 GB western digital HD External WD 250 HD
Display(s) Acer 22WS
Case Old eMachine modified
Audio Device(s) Sound Blaster X-Fi Extreme Fidelity
Power Supply Thermaltake TR2 W0070RUC ATX 430W
Software WinXP Media Center Edition
#10
That's OK. I'm glad I was able to get into safe mode, if I had to logon to get in thier it would never had happen. It is locked up tight with out logging in. I think the only way out would be to re-format.