• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

windows xp installation

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
@uchon Naki could be correct if it's CPU related. What CPU are you using? If it doesn't have support for SSE2, then that might be the reason the installer on newer version doesn't run anymore.
 
Joined
Dec 14, 2013
Messages
1,630 (0.65/day)
Location
Alabama
Processor Ryzen 2700X
Motherboard X470 Tachi Ultimate
Cooling Scythe Big Shuriken 3
Memory C.R.S.
Video Card(s) Radeon VII
Software Win 7
Benchmark Scores Never high enough
Would have to be fairly old to not support SSE2.
Support for that goes back quite a ways at least to Socket 754 itself if it's an AMD and I'd bet any Intel equivalent of the time supports it too.
 

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
Would have to be fairly old to not support SSE2.
Support for that goes back quite a ways at least to Socket 754 itself if it's an AMD and I'd bet any Intel equivalent of the time supports it too.
You're right, especially since he did mentioned that he installed in several computers all running WinXP & Intel of various type. They can't all not have SSE2. At least one of them is bound to have SSE2. @W1zzard needs to chip in in what CPU extension the installer suddenly stop supporting, if at all.
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
744 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
Right. Agreed! :) We should wait for @W1zzard to comment on this.
 

uchon

New Member
Joined
Sep 28, 2020
Messages
19 (0.56/day)
I am sorry that it takes me a long time to answer.
I am (still) collecting data from the computers (and experimenting).
and then hopefully i will have enough data for you to help me.
again thank you for all your efforts.
 
Joined
May 8, 2016
Messages
1,126 (0.69/day)
System Name BOX
Processor Xeon E5-1680 v2 @ 4,3GHz
Motherboard Sabertooth X79 (BIOS 4801 + NVMe mod + uCode update)
Cooling Thermalright Venomous-X (w/LGA 2011 kit) + 2x Delta PWM Push-Pull
Memory 8x A-Data Xtreme 2000X 2GB (1868MHz CL8.9.8.24 CR2T @ 1,65V)
Video Card(s) ASUS GTX 1080 (FE)
Storage Samsung SM961 256GB NVMe, RAID0 2x WD10EZEX (1TB), HGST HUS726060ALE610 (6TB)
Display(s) Samsung T240
Case NZXT Tempest (Nanoflux/PWM fans only, some w/LEDs)
Audio Device(s) ASUS Essence ST Deluxe 7.1
Power Supply Seasonic X-760 (760W)
Mouse Roccat Savu
Keyboard Logitech UltraXPremium
Software Windows 10 Pro x64
Benchmark Scores https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=108080818886
SSE2 is any and all P4's and Athlon 64's ever, so I think it's good enough (?) for PCI-e stuff.
@W1zzard Maybe just create a Legacy/Vintage version of GPU-z for XP/98 in future (since all GPUs that will ever support those OS'es are known quantity : max. Maxwell 2.0/GCN 1.0 for XP and max DX9c class for Windows 98) ?

For AGP and 2006 NV old drivers I stick to 0.7.6 that works good.
Also, you can add Titan X(M) and GM204 support in XP by simple ID mod inside driver's .ini file.
 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
744 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
You are quoting too new CPUs. :)
There is much older than Athlon 64 still in operation all over the world. :)
 
  • Like
Reactions: Rei
Joined
May 8, 2016
Messages
1,126 (0.69/day)
System Name BOX
Processor Xeon E5-1680 v2 @ 4,3GHz
Motherboard Sabertooth X79 (BIOS 4801 + NVMe mod + uCode update)
Cooling Thermalright Venomous-X (w/LGA 2011 kit) + 2x Delta PWM Push-Pull
Memory 8x A-Data Xtreme 2000X 2GB (1868MHz CL8.9.8.24 CR2T @ 1,65V)
Video Card(s) ASUS GTX 1080 (FE)
Storage Samsung SM961 256GB NVMe, RAID0 2x WD10EZEX (1TB), HGST HUS726060ALE610 (6TB)
Display(s) Samsung T240
Case NZXT Tempest (Nanoflux/PWM fans only, some w/LEDs)
Audio Device(s) ASUS Essence ST Deluxe 7.1
Power Supply Seasonic X-760 (760W)
Mouse Roccat Savu
Keyboard Logitech UltraXPremium
Software Windows 10 Pro x64
Benchmark Scores https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=108080818886
I know there are older CPUs, but those older ones have trouble supporting PCI-e cards in general (ie. no PIII/Athlon XP PCI-e capable MBs, is the first issue) :D
And making a program supporting both AGP and PCI-e on WInXP/7/8/10 with all stuff that get's added on top each time newer build for Windows or newer gen GPUs are realesed will NOT make it simpler to make as time goes on.
 
Last edited:

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
I know there are older CPUs, but those older ones have trouble supporting PCI-e cards in general (ie. no PIII/Athlon XP PCI-e capable MBs, is the first issue) :D
And making a program supporting both AGP and PCI-e on WInXP/7/8/10 with all stuff that get's added on top each time newer build for Windows or newer gen GPUs are realesed will NOT make it simpler to make as time goes on.
What makes you conclude that he has the newer CPUs and/or PCI-E as OP has not mentioned anything of the sort. The issue is we don't know what CPU's OP is using.
@W1zzard Maybe just create a Legacy/Vintage version of GPU-z for XP/98 in future (since all GPUs that will ever support those OS'es are known quantity : max. Maxwell 2.0/GCN 1.0 for XP and max DX9c class for Windows 98) ?
Why complicate accessibility with 2 versions & not just combine the codebase with full support for both gens.
BTW, I don't think Maxwell is supported by WinXP. That's why my final GPU is GTX 780 Ti. No WinXP drivers for newer cards than that other than GTX 950 & 960 but those are under-powered cards.
 
Joined
May 8, 2016
Messages
1,126 (0.69/day)
System Name BOX
Processor Xeon E5-1680 v2 @ 4,3GHz
Motherboard Sabertooth X79 (BIOS 4801 + NVMe mod + uCode update)
Cooling Thermalright Venomous-X (w/LGA 2011 kit) + 2x Delta PWM Push-Pull
Memory 8x A-Data Xtreme 2000X 2GB (1868MHz CL8.9.8.24 CR2T @ 1,65V)
Video Card(s) ASUS GTX 1080 (FE)
Storage Samsung SM961 256GB NVMe, RAID0 2x WD10EZEX (1TB), HGST HUS726060ALE610 (6TB)
Display(s) Samsung T240
Case NZXT Tempest (Nanoflux/PWM fans only, some w/LEDs)
Audio Device(s) ASUS Essence ST Deluxe 7.1
Power Supply Seasonic X-760 (760W)
Mouse Roccat Savu
Keyboard Logitech UltraXPremium
Software Windows 10 Pro x64
Benchmark Scores https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=108080818886
What makes you conclude that he has the newer CPUs and/or PCI-E as OP has not mentioned anything of the sort. The issue is we don't know what CPU's OP is using.
If OP had issues with newer GPU-z, he should have tried the version I proposed in my first post in this thread (but I did recall it with a small error, I checked and I did use 0.7.2 and not 0.7.6 I mentioned earlier). It worked for me almost everytime up to this point and I tested* it even on Slot-1 platform (*with proper GPU/chipset drivers installed).
FlopsCPU v1.3 Celeron 333MHz mini.png

My comment you quoted specificly though, was directed at Naki which commented to my previous post.
I simply continued to explain my thoughts on the matter.
It's NOT a direct response to what OP wrote in this topic, but those are things I wanted to share in general ("GPU-z + WinXP support"). Not sure why you thought it was directed at OP, even when it was posted right after Naki...

Side note : I tested Titan X(M) on XP (.ini ID mod, I made the change myself) and it worked fine in both benchmarks, and few games that I checked (I did NOT tested DOS/Win98 era stuff or games with specific issues on newer cards).
 
Last edited:

uchon

New Member
Joined
Sep 28, 2020
Messages
19 (0.56/day)
Ok here are the results (I am sorry it took me so long):
computer 1:
CPU = Intel Core2Quad Q6600
OS = XP Professional
computer 2:
CPU = Intel Pentium Dual CPU E2200 (2.2GHz)
OS1 = XP Home
OS2 = Windows 7 Ultimate
computer 3:
CPU = Atom N270 1.66GHz
OS = XP Home
On all XPs when I click the installation program:
1. A message asks me if I want to install (buttons yes-no)
2a. If i click the Yes button - nothing happens
2.b If I click the no button - then the program runs. but then appears a message about certificates (once or twice). I tried viewing and installing the certificate but it does not seem to install.
On computer 2:
1. When OS is XP then the symptoms appear.
2. When OS is 7 then I can install the program.

plus I just found the 2nd page and only now read your messages.
By the way why do you call me OP?
Can't you see my username uchon? if not how can I make it visible?
 
Joined
Dec 14, 2013
Messages
1,630 (0.65/day)
Location
Alabama
Processor Ryzen 2700X
Motherboard X470 Tachi Ultimate
Cooling Scythe Big Shuriken 3
Memory C.R.S.
Video Card(s) Radeon VII
Software Win 7
Benchmark Scores Never high enough
Ok here are the results (I am sorry it took me so long):
computer 1:
CPU = Intel Core2Quad Q6600
OS = XP Professional
computer 2:
CPU = Intel Pentium Dual CPU E2200 (2.2GHz)
OS1 = XP Home
OS2 = Windows 7 Ultimate
computer 3:
CPU = Atom N270 1.66GHz
OS = XP Home
On all XPs when I click the installation program:
1. A message asks me if I want to install (buttons yes-no)
2a. If i click the Yes button - nothing happens
2.b If I click the no button - then the program runs. but then appears a message about certificates (once or twice). I tried viewing and installing the certificate but it does not seem to install.
On computer 2:
1. When OS is XP then the symptoms appear.
2. When OS is 7 then I can install the program.

plus I just found the 2nd page and only now read your messages.
By the way why do you call me OP?
Can't you see my username uchon? if not how can I make it visible?
OP stands for "Original Poster" of the thread, which is you.

The specs of the hardware listed are more than capable of supporting the required instructions we mentioned earlier.
That much I do know, now I'll step back and let @W1zzard take it from here.
If anyone can figure it out he can.
 

uchon

New Member
Joined
Sep 28, 2020
Messages
19 (0.56/day)
OP stands for "Original Poster" of the thread, which is you.

The specs of the hardware listed are more than capable of supporting the required instructions we mentioned earlier.
That much I do know, now I'll step back and let @W1zzard take it from here.
If anyone can figure it out he can.
Thank you for your help.
 
Joined
May 19, 2016
Messages
273 (0.17/day)
I started to view this thread 5 min ago. D/L'd the exe file, 2xcliked it, it did its thing as advertized. All this on my XP-32 computer!!
 
  • Like
Reactions: Rei

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
If OP had issues with newer GPU-z, he should have tried the version I proposed in my first post in this thread (but I did recall it with a small error, I checked and I did use 0.7.2 and not 0.7.6 I mentioned earlier). It worked for me almost everytime up to this point and I tested* it even on Slot-1 platform (*with proper GPU/chipset drivers installed).
View attachment 170401
What was the version that you proposed that you mentioned cuz I couldn't find the proposal in your prior comment.
My comment you quoted specificly though, was directed at Naki which commented to my previous post.
I simply continued to explain my thoughts on the matter.
It's NOT a direct response to what OP wrote in this topic, but those are things I wanted to share in general ("GPU-z + WinXP support"). Not sure why you thought it was directed at OP, even when it was posted right after Naki...
Which Naki made in response to your comment, which again you made in response to me, etc... To which Naki nor me mentioned anything about PCI-E/AGP.
Side note : I tested Titan X(M) on XP (.ini ID mod, I made the change myself) and it worked fine in both benchmarks, and few games that I checked (I did NOT tested DOS/Win98 era stuff or games with specific issues on newer cards).
I'm not gonna hold my breath to expect fine compatibility with newer GPU being forced to be supported by older or newer driver on unsupported OS.
That much I do know, now I'll step back and let @W1zzard take it from here.
Considering it's been days, W1zzard might've abandoned this thread & for good reason too.
If anyone can figure it out he can.
I started to view this thread 5 min ago. D/L'd the exe file, 2xcliked it, it did its thing as advertized. All this on my XP-32 computer!!
This would've been a non-issue had OP actually run the program normally without needing to install it which if he made it into the installer then that means the main program is running fine on his computer as the installer is executed from the main program. There is no need to install it. Just run GPU-Z as it is with the latest version.
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
20,997 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Considering it's been days, W1zzard might've abandoned this thread & for good reason too.
I haven't. Just need to process tasks in order of priority. Biggest one right now is getting the lab setup, moved to a new house this week
 

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
I haven't. Just need to process tasks in order of priority. Biggest one right now is getting the lab setup, moved to a new house this week
New house... A nice quaint place for the family away from this pandemic heat?
Well, no rush... This (not really) problem isn't a priority anyway.
 

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
Hi.
Does anyone have a new idea?
First of all, are you able to run the latest version of GPU-Z without installing it?
 

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
Yes. But with pop-up messages.
You should read #37 for detailed results.
So which part is the detailed result in #37? If you are talking about SSE2, then I have already read it long time ago.

Can you also post screenshot of the pop-up messages as well as installation failures for detailed analysis.
 

uchon

New Member
Joined
Sep 28, 2020
Messages
19 (0.56/day)
So which part is the detailed result in #37? If you are talking about SSE2, then I have already read it long time ago.

Can you also post screenshot of the pop-up messages as well as installation failures for detailed analysis.
first of all thank you for your replies.
second I meant #36 (what is SSE2?)
third I will take screenshots and post them here later today or tomorrow. but There is nothing to post about installation failures because nothing happens. the gui vanishes but does not install.
 

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
first of all thank you for your replies.
second I meant #36 (what is SSE2?)
third I will take screenshots and post them here later today or tomorrow. but There is nothing to post about installation failures because nothing happens. the gui vanishes but does not install.
SSE2 is a CPU feature. Don't worry about it if you don't know. Your CPU supports it & that's a good thing.
Just take your time with forum. We'll be here.
 

uchon

New Member
Joined
Sep 28, 2020
Messages
19 (0.56/day)
I just found out (by accident(?)) that this error message only appears if the computer is connected to the internet.
There are no other screenshots to take, other than the regular first screen of GUI that asks whether to install the program or just run it.
If I choose YES (to install) then the GUI closes and nothing happens.
If I choose NO (run the program) then it runs ok (other then the certificate message of course)
 

Attachments

Rei

Joined
Aug 1, 2020
Messages
251 (2.73/day)
Location
Guam
System Name 1 Desktop, 2 Laptops, 1 Nettop
Processor Pentium, Celeron & Atom
Motherboard Brandless???
Cooling Stock
Memory 4 GB + 3 GB + 2 GB + 1 GB
Video Card(s) Asus GeForce GTX 780 Ti
Storage 6 TB Total
Display(s) HP Pavilion 14 Inch CRT
Case Brandless
Audio Device(s) Various
Power Supply Seasonic 500 Watt
Mouse Wayes Iron Man wireless mouse
Keyboard Rexus VR2 Wireless keyboard
Software Win10 & WinXP SP3
Benchmark Scores It sucks...
I just found out (by accident(?)) that this error message only appears if the computer is connected to the internet.
There are no other screenshots to take, other than the regular first screen of GUI that asks whether to install the program or just run it.
If I choose YES (to install) then the GUI closes and nothing happens.
If I choose NO (run the program) then it runs ok (other then the certificate message of course)
Are you saying that GPU-Z cannot run without being installed first?
Try uninstalling any previous version of GPU-Z then follow post #39. After you run it, it should look something like this right away.
GPU-Z.gif
 
Top