• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

WTF cant play COD5 online

Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,229 (0.33/day)
Likes
132
Location
vermont
System Name Dominator
Processor INTEL C2Q Q6600 FTW!!
Motherboard ASUS P5Q-E!!!
Cooling TEC cooled cpu, everything else is under water :D
Memory 4GB CELL SHOCK D9GMH 1066MHZ/4GB CRUCIAL REDS
Video Card(s) 4850 (VT)/ 4850 IN CROSSFIRE!
Storage western digital= 1X 250GB, 1X 500GB, IDE 160GB (BOOT DRIVE ONLY). SEAGATE FREE AGENT 500GB EHDD
Display(s) viewsonic 19" hd widescreen
Case ROCKETFISH FOR NOW :(
Audio Device(s) ONBOARD WORKS JUST FINE FOR ME :p
Power Supply ULTRA X3 1KW MODULAR
Software win vista ultimate 64 TWEAKED!!!
Benchmark Scores http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=434759 3dm06: http://service.futuremark.com/compare?3dm0
#1
so I bought it on steam and it has been working fine. Today I try to play and now it wont let me join any server, it keeps saying server verification eroor, so I go to re-log onto my COD5 online account and it says cannot connect to online services. WTF?!?!? anyone else with this prob?? anyone know how to fix it????
 

HolyCow02

New Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
1,638 (0.47/day)
Likes
109
Location
New York
System Name Shredder
Processor Phenom II 955 @stock (for the time being)
Motherboard MSI 790FX-GD70
Cooling Noctua U12P
Memory 8 GB muskin DDR3 1600 @ 7-7-6-18
Video Card(s) 2x Sapphire 4870 1GB
Storage 64 GB Super Talent UltraDrive SSD | 2 x WD Caviar Black 500GB in RAID1
Display(s) Samsung 22" 2ms GTG
Case Thermaltake Spedo Advanced Package
Power Supply Corsair HX1000
Software Vista Business 64-bit
#2
sounds like they are having server problems to me.. give it a couple of hours... maybe check the site forums to see if they made a post about it
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#3
Yeah, it could be a Steam problem, because I have a retail version and I was able to log in and join a server.