• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

X300 Dual Monitor

Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#1
I have an ati x300, and am trying to set up dual-displays on it.

Both of my displays are running of VGA, with one of the monitors running off DVI converted to VGA with an adapter.

Problem is, i can't get it to do anything more than just mirror my first monitor.

Any ideas?
 
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#2
anybody?
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.22/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#3
dont mirror the image. extend it to next monitor. make sure they are same size and everything and u have catalyst v. 6.2
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.81/day)
Likes
102
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
#4
hey hit me up on aim or msn. i can walk you right threw it.
 
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#5
I did that, and it didn't seem to work. i select the monitor, then choose extend desktop to this monitor. It seems like Windows doesn't detect the second monitor. I have the latest version of catalyst, and it only sees 1 monitor.
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.81/day)
Likes
102
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
#6
make sure ur doing this threw CCC as windows is a peice of junk.
 
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#7
CCC is only showing 1 display hooked up. My primary display is a Dell E773C running at 1280x960@70hz. The second monitor is giving me an "out of range error" --its a sony trinitron multiscan 100sx only capable of doing 1024x768@80hz.
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.81/day)
Likes
102
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
#8
like i said contact me on aim or msn if u want me to walk you thrwe it.