• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

XFX 8600GTS mystery

Joined
Feb 14, 2008
Messages
783 (0.16/day)
Location
Latvia
Processor AMD Athlon 64 X2 4400+ lapped @3,0GHz
Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H
Cooling Xigmatek HDT-D1264
Memory 2GB Crucial Ballistix Tracer
Video Card(s) Xpertvision 8800GTS 640MB G80
Storage 250GB Seagate Barracuda & 750GB Samsung
Display(s) Samsung Syncmaster 931BF
Case Coolermaster CM690
Audio Device(s) Realtek ALC889A
Power Supply HEC WinPower 550W
Software Ubuntu 10.04 x86 & Windows 7 x86
Benchmark Scores I'm scared of benching
Hey guys!
I'm bit confused now :confused:
Here's the thing:
Two days back i bought brand new XFX 8600GTS 256MB/128Bit.
1) it looks like this:

What's wrong with it? I can't find any 256MB version over teh internet, that looks like mine. Only 512MB versions. Ok it's no the thing to die for.

2) No video signal on DVI outputs. Only on S-video. I tried everyhing i could imagine (different monitor, DVI -> D-SUB adapter, reinstall drivers, clear CMOS) and nothing, still no signal on DVI. Nvidia CP neither Win Display properties can't detect anything connected to DVI. S-video output works right.

Any suggestions what to do? Can i fix it by myself or just RMA it?
Thanks! ;)
 
Joined
Jan 28, 2007
Messages
2,648 (0.50/day)
Location
UK
System Name Ma Biatch
Processor i7 860
Motherboard Gigabyte GA-P55-UD3A
Cooling Noctua
Memory 8gb (4x2gb) G-Skill
Video Card(s) GTX 470
Storage WD5000aaks raid0
Display(s) Sony Bravia 37" 1080p
Case CM 690
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair HX520
Software Windows 7 Ultimate
rma straight away mate. for a new card the least you expect is to get a signal off the dvi, its faulty
 

Cold Storm

Battosai
Joined
Oct 7, 2007
Messages
15,010 (2.95/day)
Location
In a library somewhere on this earth
System Name Haro
Processor AMD 1700x
Motherboard AsRork x370 Taichi
Cooling EK Custom Loop - CPU only
Memory 32gb G-Skill Trident Z
Video Card(s) EVGA 1080 Superclock 2
Storage Too Many
Display(s) Viewsonic VX2450WM-LED 24" & LG 32 IPS
Case Cooler Master Cosmos II
Power Supply Cooler Master V1000
Mouse SteelSeries Rival 500
Software Win10 Pro
Benchmark Scores i5 750 4.62ghz pi runs // Evga FTW p55
Yeah, I'm with Mullered on this one. if the DVI don't work and all you get is signal from the S-video, its not worth it. The ports are dead or faulty. Not something I would want to deal with. Or even try to fix myself.
 
Joined
Feb 14, 2008
Messages
783 (0.16/day)
Location
Latvia
Processor AMD Athlon 64 X2 4400+ lapped @3,0GHz
Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H
Cooling Xigmatek HDT-D1264
Memory 2GB Crucial Ballistix Tracer
Video Card(s) Xpertvision 8800GTS 640MB G80
Storage 250GB Seagate Barracuda & 750GB Samsung
Display(s) Samsung Syncmaster 931BF
Case Coolermaster CM690
Audio Device(s) Realtek ALC889A
Power Supply HEC WinPower 550W
Software Ubuntu 10.04 x86 & Windows 7 x86
Benchmark Scores I'm scared of benching
Damn it came with great s-video cable. j/k :laugh:
Ok i'll listen to yas and bring it back. Thanks ;)
:toast:
 

wolf

Performance Enthusiast
Joined
May 7, 2007
Messages
6,100 (1.16/day)
System Name MightyX
Processor Ryzen 9 5900X 5ghz
Motherboard Gigabyte X570 I Aorus Pro WiFi
Cooling Noctua NH-L12
Memory 32GB DDR4 3600 CL16
Video Card(s) Asus TUF RTX3080 OC/UV + duct
Storage Samsung 970 Evo m.2 NVME
Display(s) 21:9 3440x1440 144hz 1500R VA
Case Coolermaster NR200P
Power Supply Corsair SF600 Gold
Mouse Zowie EC1-A
Keyboard Razer Blackwidow X Chroma
Software case populated with Artic P12's
definitely RMA, but your on top of it. :)
 
Top