• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

XFX RX 570 8 GB / VGA Bios 5708SHB2.M87

hebert.abreu

New Member
Joined
Jul 9, 2020
Messages
3 (0.09/day)
Guys! All right?

I need the bios 5708SHB2.M87 for the VGA below:

============================================
XFX RX-570P8D VD.1 (RX-570P8DFDB)
RS XXX ED RX 570 8GB
S/N: T1K280231
--------------------------------------------
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_C5701682&REV_EF
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_C5701682
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&CC_0300
============================================

The video card is displaying invalid information on the GPU-z and the use of FANs is 70% to 80% all the time, even in Idle.

Even using the latest driver and bios 57085SHB2-W90 which is available here at Techpowerup, the video card is still abnormal.

Can someone help me? Please!!!

Thank you!
 
Joined
Oct 22, 2014
Messages
9,072 (4.27/day)
Location
Sunshine Coast
System Name Black Box
Processor Intel i5-9600KF
Motherboard NZXT N7 Z370 Black
Cooling Cooler Master 240 RGB AIO / Stock
Memory Thermaltake Toughram 16GB 4400MHz DDR4 or Gigabyte 16GB 3600MHz DDR4 or Adata 8GB 2133Mhz DDR4
Video Card(s) Asus Dual 1060 6GB
Storage Kingston A2000 512Gb NVME
Display(s) AOC 24" Freesync 1m.s. 75Hz
Case Corsair 450D High Air Flow.
Audio Device(s) No need.
Power Supply FSP Aurum 650W
Mouse Yes
Keyboard Of course
Software W10 Pro 64 bit
Are you certain about that Bios number?
A search of the PCI\VEN I.D and subsystem I.D doesn't show any with that number.
The closest is 5708SHB2.M84 for that device.
 

bogmali

In Orbe Terrum Non Visi
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
8,534 (1.88/day)
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i9-10920X
Motherboard MSI X299 Pro Carbon
Cooling Corsair H115i AIO
Memory Adata 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) Gigabyte AORUS GTX-1080ti
Storage Samsung 960 Pro 1TB/860 EVO 512GB M.2 NVMe
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Coolermaster MasterCase H500P
Audio Device(s) AudioEngine D1 DAC/Onboard
Power Supply Seasonic Prime Ultra 1K Watt
Mouse Corsair Ironclaw RGB
Keyboard Corsair K68 RGB
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
Threads merged
 

Regeneration

NGOHQ.COM
Joined
Oct 26, 2005
Messages
2,436 (0.45/day)
BIOS flash is not a magic cure for all problems.


Restore the original BIOS.



Check the 4-pin fan cable on the card. Ensure its plugged correctly and not damaged.

Try setting a custom fan curve with MSI Afterburner.
 

hebert.abreu

New Member
Joined
Jul 9, 2020
Messages
3 (0.09/day)
Are you certain about that Bios number?
A search of the PCI\VEN I.D and subsystem I.D doesn't show any with that number.
The closest is 5708SHB2.M84 for that device.
This information provided by XFX Support Center like ptint below...

1594308118685.png
 
Top