1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

y have problem with modification powercolor hd 4670 with gddr4

Discussion in 'AMD / ATI' started by mihgeo, Nov 23, 2010.

  1. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hi all, y have problem with modification powercolor hd 4670 with gddr4
    I modified the BIOS,y work with rbe-126 and for boot-atiflash 379.
    and command: atiflash -p 0 biosname.rom and (force) atiflash -f -p 0 biosname.rom
    -only change frequency memory and temperature settings.
    ""not work change frequency gpu and voltaje control""why?
    looking at pictures. Original bios first picture, second picture modified BIOS,and last picture after restart-pc,only change frequency memory and temperature settings:confused:

    --The video-card official site powercolor link:
    http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=160#Specification

    --My video card original-bios in zip-archive
     

    Attached Files:

    Last edited: Nov 26, 2010
  2. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    up
     
  3. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,429 (1.31/day)
    Thanks Received:
    1,063
    Location:
    Clifton Park, NY
    i have no idea what the hell u jus said..


    But just going by the amount of "OMG MY CARD IS DEDDDD D:" threads by screwing with bios. Id say if the bios arent sticking and ur card still works, dont push ur luck
     
  4. Tyrael

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    278 (0.08/day)
    Thanks Received:
    18
    Doing these things will overkill your video card... good luck with that! Its like you are modifying its DNA string...

    Woah... roll the dice...
     
    10 Year Member at TPU
  5. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Why is it so hard to understand:banghead:
    soorry for my poor english.
    my video card workssssssssssssss,is not dead.but your software (rbe-126 and atiflash 379)NOT WORK totally
    Your software could change the frequency-memory signal only and temperature settings.not work for frequency gpu and voltaj change:confused:
    wiew photo:eek:
     
  6. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    up
     
  7. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,086 (2.04/day)
    Thanks Received:
    915
    woot noob thread .

    Anyway you probably bad flashed it and need you need to restore the original bios.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)