1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Asus Direct Cu II gtx560 Ti new

Discussion in 'NVIDIA' started by Corduroy_Jr, Jul 2, 2011.

  1. Corduroy_Jr

    Corduroy_Jr New Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    1,102 (0.52/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    barrie ont
    Bad company 2 crashes 5 to 20 mins no matter what i do, all of a sudden the frames drop 2 to 4 fps then i hear buzzing sound trough my speakers then a black screen then i have to press reset, this is with the asus drect cu II gtx560 ti, now with my old 8800 gts 512mb it was fine go figure even though it draws 15o watts to 170 watts as the gtx 560 gtx ti
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    40,769 (12.25/day)
    Thanks Received:
    15,674
    Didn't you have issues with other video cards too? I'm pretty certain it's your PSU or drivers. It's not the card. When was the last time you've done an O/S reinstall?
     
    Last edited: Jul 3, 2011
  3. Pasatempios

    Pasatempios New Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Greece
    You describe a video crash,so it is probably your gpu.I'd try removing the drivers via uninstall and driver sweeper and then trying the card.If this doesn't work then you will probably have to RMA your gpu,since the 8800gt works fine.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page