1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ASUS Unleashes ROG MATRIX 5870 Overclocked Graphics Card

Discussion in 'News' started by btarunr, Apr 5, 2010.

  1. Kitkat New Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    768 (0.38/day)
    Thanks Received:
    77
    well ive never had to rma any of mine. but the first thing u DO ofcourse is clean up that "JOB GLOB" they put on at the factory. And im fine after that.
     
  2. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,654 (0.62/day)
    Thanks Received:
    175
    Location:
    Police/Nanny State of America
    Seriously, Asus? You couldn't have done 900 even? What idiot gets paid to make this crap?
     
  3. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,222 (3.04/day)
    Thanks Received:
    2,128
    Location:
    Newport Beach, CA
    It's probably limited by the gpu. You can't just dial up the core speed one by one. It settles into increments (usually around 10-15), so if you tried to overclock this card, and set it to 900, it would set itself to 894.
     
  4. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,654 (0.62/day)
    Thanks Received:
    175
    Location:
    Police/Nanny State of America
    So nvidia has a crappy clock generator, now?
     
  5. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,077 (1.68/day)
    Thanks Received:
    837
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Nice looking card, now hurry up ATi and release the HD5890 series:eek:
     
  6. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,807 (3.50/day)
    Thanks Received:
    547
    Location:
    Gurley, AL
    Wow, looks like a topnotch card, because the Asus DarkKnight 4870 doesn't have any of that.
     
  7. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    that's what i waiting for
     
  8. mdsx1950

    mdsx1950 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    2,107 (1.13/day)
    Thanks Received:
    413
    Location:
    In a gaming world :D
    I gotta say. NICE DESIGN :)
     
  9. mdsx1950

    mdsx1950 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    2,107 (1.13/day)
    Thanks Received:
    413
    Location:
    In a gaming world :D
    They should put out a 5970 ROG Matrix with 8GB VRAM :p And support 10x1 Eyefinity or something crazy lol
     
  10. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad


    anyone focus on this test

    [​IMG]

    i know all ATI 5xxx series fail in metro 2033 test at ultra high sitting cuz this game made for NVIDIA GTX4xx cards, but i see here the 2G version show up and leave the 1G version away, even 5970 sure cuz the 2G memory in 5970 is mirror so still same as 5870

    but what that's mean, is metro support cards over 1G only at high resolution
     

    Attached Files:

  11. option350z

    option350z New Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    119 (0.06/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Gurnee, IL
    Dude, I HATE the Dark Knight version of my 4870 1GB. It just died on me yesterday and now I'm in the market for a new card, a 5850 perhaps. At least my 4870 died a quick artifact death.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page