1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI Tool not working

Discussion in 'ATITool' started by WarEagleAU, Dec 4, 2008.

  1. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.61/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    When I go to install ATI Tool 0.26, it installs almost normally, but then I get an error about the Digital Driver Signing or whatever. Im running Vista 64 Ultimate. Any ideas?
     
  2. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.50/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    atitool hasnt worked for me since well since i got a 3870 almost a year and a half ago, funny thing though it works on nvidia cards just not ati, maybe we should call it nvidia tool
     
  3. at0msk New Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Yeah, too bad W1zzard can't come though for us. :(
     
  4. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.61/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    It worked for me on Windows XP Pro 64, just wont install correctly on my Vista Ultimate 64. W1zz, got any ideas?
     
  5. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.50/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    good point it does work on XP but for some reason there is a vista bug, I tottally understand W1ZZ is a busy man it's just kind of a bummer.
     
  6. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.61/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    So no one has gotten this to work on Vista then?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page