1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Catalyst Control Centre Error

Discussion in 'AMD / ATI' started by Aceman.au, Jul 13, 2011.

  1. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,445 (0.62/day)
    Thanks Received:
    62
    Um will a simple driver reinstall fix this?

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 13, 2011
  2. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.56/day)
    Thanks Received:
    656
    This file is part of the .NET Framework. Try un- and reinstalling that.
     
    Aceman.au says thanks.
  3. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,445 (0.62/day)
    Thanks Received:
    62
    Which one? Ive got 1.1 and 4... 3.5 recently caused a BSOD loop and a system restore only fixed it. Would reinstalling that fix it?
     
  4. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.56/day)
    Thanks Received:
    656
    3.5 is shipped with Win7, so I'd say reinstalling that one should fix it.
    If not, try 4 too.
     
    Aceman.au says thanks.
  5. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,445 (0.62/day)
    Thanks Received:
    62
    Yep that fixed it. Without CCC my graphics cards werent cooling themselves... Hit 70 degrees Celsius in WoW.

    Many Thanks!
     
  6. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,445 (0.62/day)
    Thanks Received:
    62
    But now my Firefox is lagging again... Grrrr
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page