1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

CM Storm Trooper+360mm Rad?

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by Gainward, Jan 22, 2012.

  1. Gainward

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    39 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Sweden/Helsingborg
    Hi there :)

    I've been thinking about changing my Antec 902 with the CM Storm Trooper, cuz I have a 360mm rad mounted outside the case and I don't like this way anymore,
    So I want a case that can handle the rad inside it
    and i thought the CM Storm would be a good choice for me IF I can mount the rad inside it.
    So can I mount my rad inside this case?

    Thx
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,602 (13.36/day)
    Thanks Received:
    13,991
    Looks to me like only a 2x120mm radiator would fit.
  3. Gainward

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    39 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Sweden/Helsingborg
    So there is no way to mount the rad inside it :(
  4. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,526 (7.03/day)
    Thanks Received:
    6,046
    Only place that might fit a triple rad is the front, and I'm pretty sure you will have to remove the drive bays.

    [​IMG]
    Last edited: Jan 23, 2012
  5. Gainward

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    39 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Sweden/Helsingborg
    Yes i thought about that (Mounting the rad in the front) And it seems to be the only way to mount the rad

    The problem is I have XSPC 750 pump/res. which takes Dual 5.25 Bay :D

    [​IMG]
  6. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,526 (7.03/day)
    Thanks Received:
    6,046
    I have the same kit, that's where that rad came from. To get the dual bay in there would be very tight, as you can see they are just barely usable in the image I added. Tough one for this case!
  7. m1dg3t

    m1dg3t

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,246 (1.44/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    Canada
    What about inside the top panel? I'm not familiar with that case/rad :eek:
  8. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,526 (7.03/day)
    Thanks Received:
    6,046
    "200mm fan x 1, 1000 RPM, 23 dBA (converted to 2 x 120 / 140 mm fans)" straight from CMs website. So essentially you can do a double 120mm or 140mm rad in the top.
  9. m1dg3t

    m1dg3t

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,246 (1.44/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    Canada
    Can't add another spot in there with a Dremmel? Not sure if the case is deep enough to fit it inside though....
  10. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,526 (7.03/day)
    Thanks Received:
    6,046
    could add a hole but the issue is that the hole you are cutting will be under the front of the handle on top of the case. So not any way for the van to vent freely really. Can be done though.
  11. ronquilent New Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Is there room to mount one or two 3.5" HDDs with the 360mm rad in the front of the trooper/stryker?

    Thanks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page