1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Computer isn't booting help !

Discussion in 'General Hardware' started by AtiDude06, Jul 26, 2006.

  1. AtiDude06 New Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    My computer has not been able to boot up as of lately and somehow i traced the problem to a damaged data cable that runs from my motherboard to an I/O panel thats on the side of the drives and im having a hard time finding a place that sells them or the panel/cable together in the image the cable highlighted is the cable im talking about its 34 pin (33 used) and is grey THANKS FOR ANY HELP! BTW this data cable goes from the Front Panel Connector slot on mobo to the I/O panel where a few other cables connect to i just need help on finding a place to purchase this! :)


    PC Specs:
    Intel I875P Motherboard
    3.0ghz P4 HT 833mhz fsb
    420watt psu
    1 gig ram
    x800gto 256mb agp
    audigy 2
    maxtor diamondmax 120gig hdrive

    Attached Files:

    Last edited: Jul 27, 2006
  2. bbriand New Member

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    152 (0.05/day)
    Thanks Received:
    0
    Could you use something like a dremel and make an IDE cable into one of these as a temporary solution until you find a cable?

    can you snap apart the current cables connectors and use a ribbon cable from an old IDE cable to snap them onto?

    Sorry I don't know where to purchase that cable.

    Bill

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page