1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

"Could not load bios from card" ATI Radeon 320M

Discussion in 'ATITool Bug Reports' started by RdeWilde, Jan 1, 2007.

  1. RdeWilde New Member

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello, I'm using ATITool trying to get an image of my VideoCard BIOS. When I choose the filename to save to, the error described in this topictitle appears and nothing is being saved "Could not load bios from card".

    I'm using an ATI Radeon 320M card with ATITool 0.26 on Windows XP SP2. What could be wrong, my serie of ATI Radeon is not supported or is it something else. If this problem can't be fixed and you have to much of time, could anyone tell me how to get the bios image anyway?

    Thank you in advance and keep up the good work. ATITool did it's job for me before, so hopefully it can help me out again! :roll:
     
  2. Random Murderer

    Random Murderer The Anti-Midas

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    6,469 (2.25/day)
    Thanks Received:
    1,170
    the 320m is a mobility chipset, right?
     
  3. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.80/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    Try ati tray tools http://www.guru3d.com/article/atitraytools/189/

    If that don't work it must be something else, but i'm not sure what it could be ;)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page