1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

EVGA Readies Analog CPU Speed Meter

Discussion in 'News' started by btarunr, Jan 8, 2011.

  1. Depth

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    590 (0.31/day)
    Thanks Received:
    132
    1 giga = 1000 mega = 1 000 000 kilo = 1 000 000 + three extra zero's
     
    Last edited: Jan 8, 2011
    LittleLizard says thanks.
  2. TAViX Guest

    That would be indeed awesome! Imagine that needle always oscillating from 0 to 100...
    Awesome!!!!:rockout:
     
  3. v12dock

    v12dock

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    1,589 (0.74/day)
    Thanks Received:
    319
    This is badass I need one
     
  4. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    I was thinking.... If it surpasses the 6GHz than it restarts to 1 GHz all over again to 6GHz and so and so forth
     
  5. LittleLizard

    LittleLizard New Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    3,775 (1.75/day)
    Thanks Received:
    575
    Location:
    Latin America, Uruguay
    Right. I assume that explains why i've lost physics 2 years ago :cry:
     
  6. department76

    department76 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    519 (0.21/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    U of WY, USA
    pretty sure i saw an analog cpu meter 6+ years ago. thought it was dumb then, too.
     
  7. pentastar111

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    994 (0.33/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Los Angeles...U.S.A
    A temp gauge and a volt meter and I'm set..I am used to analog gauges anyway, all of my cars have been sixties cars...have to have the tach, oil, temp, and volt gauges. Stewart Warners baby!! :) .lol this is a cool yet gimicky idea. I can see some hotrod guys getting this for shits and grins.
     
  8. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,555 (1.90/day)
    Thanks Received:
    952
    They sort of ruin the concept by making it so fugly. The meter part is just blah, and the giant evga logo is tasteless.
     
  9. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.11/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Petty cool I think, depending on the price I might actually buy this.
     
  10. blu3flannel

    blu3flannel

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    898 (0.55/day)
    Thanks Received:
    120
    Location:
    NYU
    I have my frequency in a widget on my screen, I don't really need this. Neat little showoff piece though.
     
  11. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,177 (2.18/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    it's old car oil meter mod???
     
  12. leonard_222003 New Member

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    241 (0.08/day)
    Thanks Received:
    25
    Evga must be amazed people want this as we are seeing it and some wanting it.
    They probably made some market research and when the results came back they were WTF ? for real they want toys like this ? well then let's give them.
    If this sells then gainward , asus , gigabyte ... will follow :)
     
  13. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    5,945 (3.56/day)
    Thanks Received:
    1,379
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    actually its not 1000 but 1024 (theoritically) so 1 gig is 1024 mb but on actual size you just have 99+some mb
     
  14. pr0n Inspector

    pr0n Inspector

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    1,334 (0.62/day)
    Thanks Received:
    164
    Wrong. It's one thousand.
     
  15. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    5,945 (3.56/day)
    Thanks Received:
    1,379
    Location:
    Jakarta, Indonesia
  16. LittleLizard

    LittleLizard New Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    3,775 (1.75/day)
    Thanks Received:
    575
    Location:
    Latin America, Uruguay
    Depth says thanks.
  17. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    5,945 (3.56/day)
    Thanks Received:
    1,379
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    oh yeah, i must be drinking too much :banghead: for Mhz is 1000 :D
     
    LittleLizard says thanks.
  18. Depth

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    590 (0.31/day)
    Thanks Received:
    132
    So, that discussion went really well...
     
  19. gbird

    gbird New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    35 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Montego Bay, Jamaica
    Only if this read my CPU usages, you know from idle to load similar to the meters in a Music Studio then i would get it. Sure it has to be at least 5-10 bucks with that feature. I am sure they will make one very soon.
     
  20. LittleLizard

    LittleLizard New Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    3,775 (1.75/day)
    Thanks Received:
    575
    Location:
    Latin America, Uruguay
    It would be awesome if it had a redline on 6ghz and beyond
     
  21. caleb

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,546 (0.42/day)
    Thanks Received:
    205
    Location:
    Poland,Slask
    I'd mod it into a manifold pressure meter for my car.
    Fkn leet evga logo on a gauge :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page