1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Fit's current machine... always changing

Discussion in 'Project Logs' started by Fitseries3, Feb 18, 2008.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i figured i would just go ahead and have a thread to post pics of my current setup seeing how i change SO often. i'll post the previous setup along with my current one to start this off. if you have any comments let me know. im open to suggestions.

    keep in mind, it's always a work in progress.


    previous setup....
     

    Attached Files:

  2. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    current setup as of 2-17-08...

    im still trying to find ONE more antec 5 1/4'' bay fill.

    another X2 will be joining that one when the drivers come out.
     

    Attached Files:

  3. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    nice!

    were you running dual loops?
     
    Fitseries3 says thanks.
  4. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.36/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    If one from a 900 will fit your drive bay. PM me with address and I'll send you one.

    (If you dont find one in the next 10 days), wont be home for 10 days but if your still looking I have one.:)
     
    Fitseries3 says thanks.
  5. Bjorn_Of_Iceland

    Bjorn_Of_Iceland

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    3,177 (1.29/day)
    Thanks Received:
    375
    Kinda like a member I know from here. Always changing. (actually no. his rig does not change. He just reposition wires and stuff, a little add in card, and thats it.. another post at case mod gallery with a suffix of Q2 sumthing sumthin.. just to keep that rig on the front page of the galleries. pfff). Sorry bout that.. ehhe. Nice rig btw!
     
    Fitseries3 says thanks.
  6. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.50/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    nice! how in the world did you shove all that in an antec 900?????
     
    Fitseries3 says thanks.
  7. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    its a silverstone tj-07 orf w/e not an antec 900 ;)

    :toast:
     
    Fitseries3 says thanks.
  8. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    I so want that same case...but it's so damn expensive over here lol.

    Good job too!
     
    Fitseries3 says thanks.
  9. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    @darknova expensive indeed! i paid $340 shipped.

    @philbrown it's a silverstone TJ07. i just used the fills from the 900 because they are NICE!

    @intel_agent dual loop in the first setup. im waiting on petra's to send me my 2 EK3870x2 waterblocks to put the GPU loop back together.

    and yeah.... if anyone has one more antec fill, send it my way.

    thanks guys.
     
  10. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Cheaper than over here then, £210 not shipped, so that's about $415-420 :eek:
     
    Fitseries3 says thanks.
  11. vivanco

    vivanco New Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    128 (0.04/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Kitchener, ON
    nice setup ;)

    how long is 3870x2 compared to 8800 gtx?
     
    Fitseries3 says thanks.
  12. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    about a 1/4" shorter. i'll post a pic for you. BRB.
     
  13. vivanco

    vivanco New Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    128 (0.04/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Kitchener, ON
    ok yea im wondering because my case can take a 8800 gtx but i dont know about a 3870x2
     
  14. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    ok... i was wrong. they are the same length.

    crappy pic but you get the point...
     

    Attached Files:

    vivanco says thanks.
  15. vivanco

    vivanco New Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    128 (0.04/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Kitchener, ON
    nice, thank you for the picture
     
    Fitseries3 says thanks.
  16. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,399
    Did you remove a top/bottom divider plate in that tj07?

    very nice anyway.
     
    Fitseries3 says thanks.
  17. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    for now. it's getting machined to allow maximum flexibility for future upgrades/setups.
     
  18. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.36/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    Ok I'll send drive bay cover when I get back home. I'm due in 27th or 28th. I cant see it costing much so dont worry about that. This site has helped me out in the passed and I'm sure I'll be helped out again.

    But now if its 50.00 thats a different story. lol
     
    Fitseries3 says thanks.
  19. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    strick94u sent me the 3 in the pic along with the antec fan shroud that holds them together. i was gonna just use one to finish up the top but i couldn't let the other 2 and the shroud go to waste. the TJ07 needed some airflow from the front anyway. looks good i think.

    thanks again strick94u :)
     
  20. strick94u

    strick94u New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,592 (0.52/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Texas
    Looks awesome glad I could help someone build a pc that can hand mine its pc ass :laugh:
     
  21. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i've had just about all the stuff in your system specs... funny. :)
     
  22. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    im thinking about adding another rad to my case. it's gonna be pretty crowded and hard to plumb but i think the extra cooling capacity will help when i get my EK NB/SB/VRM blocks in the gpu loop.

    any opinions?
     
  23. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.10/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    what color of dye should i use in the second loop? anything but red.
     
  24. Poulpy

    Poulpy New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    27 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    I use a 360 xflow rad from hwlabs (optimized for LPDC) and i cool 2 * mosfets, 2 * 3870, NB, and i used to cool the CPU too (Vapochill now).
    The 360 rad was enought with 3 fans on it (until i switched to the E8400 and its heat problem).
    So i would say that if you add another 240 rad you should be way fine.
    Personnaly i am planning on switching my 360 for a smaller 240 next month or so as i dont have the CPU in the loop anymore and that 360 is too big to my taste for in-case integration.

    Hope my opinion helped.
     
    Fitseries3 says thanks.
  25. Joshmcmillan

    Joshmcmillan New Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    892 (0.32/day)
    Thanks Received:
    63
    Location:
    Australia, NSW,Mid North Coast.
    That is SUCH an awesome computer!@!
     
    Fitseries3 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page