1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

FPS getting locked at 60??

Discussion in 'Graphics Cards' started by odddray, Aug 7, 2005.

  1. odddray New Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    42 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    my fps only goes to 70 and lower. ive never seen it go past 70. im thinking my fps is locked. if it is how do i unlock it???
  2. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.81/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    In what game?

    -Dan
  3. odddray New Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    42 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    well i turned vertical somthing off in my ati setting and it made my fps in the video stress test in counterstrike 106
  4. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.81/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    Certain games have a cap on the max fps. Like Quake 3, I think is only 90 default. You can change those max fps with a command most of the time. Soilder of Fortune 2 was another. I am not sure about some of the newer games.

    -Dan
  5. bloodclot New Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    its definatly vsync , just turn vsync off in ati graphic settings

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page