1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

i need original bios for x800gto2 from sapphire

Discussion in 'Graphics Cards' started by psychomage343, Sep 9, 2006.

  1. psychomage343 Guest

    i flashed my bios, and for some odd reason it doesn't detect the rage chip anymore, therefore i can't capture video with the card, does anybody have a 16p bios either x850 or x800gto2 original that i can flash too so i have this functionality back?
  2. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,299 (1.73/day)
    Thanks Received:
    19
    Search, it's on this site.
  3. Thermopylae_480

    Thermopylae_480 New Member

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    3,685 (1.10/day)
    Thanks Received:
    393
    Location:
    Little Rock Arkansas, United States
  4. psychomage343 Guest

    actually not bam bios sorry, i need one that had vivo support and only bios' in there that support vivo, mention vivo support, believe me i tried all i could find, but i got one thanx everyone. Here's another question though is a 6749 a good 3dmark05 score. for 560/600 x800gto2 and the system in my specs?
  5. dolf New Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    2,058 (0.60/day)
    Thanks Received:
    30
    If your GTO2 has 1xVGA / 1x DVI and VIVO and can run stable with 520/540 or 540/590MHz you can use my "special" X850XT / X850XT PE VIVO PCI-E BIOSes with modded connector layouts (from dual DVI to 1xVGA/1xDVI). You can use my automated flash utility on bootable CD image which contains these BIOSes.
    Download link: http://www.savefile.com/projects/482201 but please after using it return here with feedback about the results ;) .
  6. psychomage343 Guest

    no i found one on here somewhere, that modded it to an r480 for atitool, it already was, it just says so now, dual dvi, vivo and xtpe clocks. It works great, now if only i knew of a nice video capture software?
  7. Agent_D New Member

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Messages:
    85 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    6749 is an excellent score for it

    i have a gto2 with the R430 chip (sadness) that i run at 425/540 and it does ~5500-5700 in 05 with an Athlon 64 X2 3800+ AM2.

    wish my memory was stable at its rated 600MHz :( ATI tool set it at 565 so i just run it at 540 to make sure its perfectly stable.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page