1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I'm gonna cap the PC if i don't get a response!

Discussion in 'Networking & Security' started by <<Onafets>>, Dec 8, 2008.

  1. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Hi...
    My net is pissing me off. I try to download some thing and the maximum I get is 10 kb/sec rarely. WTF is up. Note: This has been happening for a while now and for every file i download. :shadedshu

    HELP PLZ
  2. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    something in the router or moden might be F@#$ckd get the router and get the modem...dont unplug them that wont do...find a paper clicp and find the little reset button on them and hold them both in for like 30-45sec...do it with the modem first....then with the router....after that if it still doesnt work id call the ISP to make sure it isnt them....then id look at your computer...if that tunrs up nothing start looking back to a bad router or modem...
    <<Onafets>> says thanks.
  3. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.14/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    You might have a download cap, like I do if you download over say 3gb in a day or during a certain period the isp will cap your speed for the greater good .... bastards.
    <<Onafets>> says thanks.
  4. EnergyFX

    EnergyFX New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    1,554 (0.64/day)
    Thanks Received:
    340
    Location:
    Annapolis, MD
    Wireless??
    <<Onafets>> says thanks.
  5. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.14/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    In fact I meant to ask what is the connection you are paying for ?
    <<Onafets>> says thanks.
  6. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    I can hear something shaking around and there is no reset button. I've got a 'Motorola, Surfboard'.
  7. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.14/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Probs the same as mine SB5100?, Are you from the UK ?
    <<Onafets>> says thanks.
  8. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Unlimited DownLoads Unlimited Browsing
  9. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    And no Im from Aus
  10. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.14/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Thats what virgin told me when I got my VIP internet package, When I read the terms and conditions during 5pm to 1 am if I download over 3gb it caps my speed.
    <<Onafets>> says thanks.
  11. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Im with Bigpond
  12. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Should I Use the Onboard modem for the time being...
  13. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    ?
    <<Onafets>> says thanks.
  14. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Woops my Bad...lol!
    Wat Onboard!
    Solaris17 says thanks.
  15. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    id try as i said above but since their are no buttons lets try with step 1 re written unplug them both for a bit and try again.
    <<Onafets>> says thanks.
  16. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Should i get a new modem?
  17. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    if it ends up being broken i dont see you having a choice.
    <<Onafets>> says thanks.
  18. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Can i up my spped in some way without getting a new modem+70kb sec
  19. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.14/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    It wouldn't be the modem capping the speed more likely something else like a weak signal. I'd call them up and tell them to get someone out there free of charge and fix it.
    <<Onafets>> says thanks.
  20. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    if you try what i suggested above it could be


    bad setting on your router

    bad setting on your surfboard

    bad setting on your system

    ISP is screwing you

    maybe damaged modem


    try this open a command prompt and type "ipconfig /flushdns" without the quotes.
    <<Onafets>> says thanks.
  21. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    Ok then...now come gthe hard part...THE PHONE CALL!

    Ring...Ring...Ring
    Please Hold Someone will be with you in...7 hours. Thank-you for your call!
  22. <<Onafets>>

    <<Onafets>>

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    779 (0.37/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Sydney, Australia
    I think it worked unplugging. LOL SOOOOO SIMPLE THX
    Ill post if any probs THX ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
    Solaris17 says thanks.
  23. Triprift

    Triprift

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    7,185 (2.97/day)
    Thanks Received:
    915
    Location:
    Adelaide Australia
    Can you dl something from bigpond im sure theyd have dl mirror where you dl a file or maybe of Game arena and see what spped you get.
    <<Onafets>> says thanks.
  24. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    i love members that tell us how it goes after
    <<Onafets>> says thanks.
  25. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,003 (3.16/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Glasgow, Scotland
    could be a problem at the exchange so it could be out of your hands
    id leave it a while could be a bad modem/router but could be a problem outwith your reach
    <<Onafets>> says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page