1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

integrated nvidia geforce 6100

Discussion in 'GPU-Z' started by kgd, Oct 6, 2007.

  1. kgd New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ontario, Canada
    gpuz-0.0.3.exe just instantly faults on my system.

    info from EVEREST version 2.20.405 i have the following integrated graphics,

    Description : NVIDIA GeForce 6100
    Adapter String: GeForce 6100
    BIOS String: Version 5.51.28.45.00
    Chip Type: GeForce 6100
    DAC Type: Integrated RAMDAC
    Installed Drivers: nv4_disp (6.14.10.8197 - nVIDIA ForceWare 81.97)
    Memory Size: 256 MB

    Visual Studio 6 debugging reports,
    UnHandled exception in GPU-Z.0.0.3.exe: 0xC0000005: Access Violation.

    and the stack looks like,

    00000000( )
    GPUZ-0.0.3! 0042af26( )
    GPUZ-0.0.3! 00410b32( )
    GPUZ-0.0.3! 0040f787( )
    GPUZ-0.0.3! 004013d9( )
    KERNEL32! 7c816ff7( )

    i'm running Windows XP Pro Service Pack 2 (32 bit not 64 bit)
    on an Athlon/64 3800+ X2 clocked at 2000 MHz with 1gb (two x 512mb) dual channel
    DDR memory, 256mb of that memory is the video shared memory.

    and DirectX version 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

    and if you are serious about getting problem reports, you need a quicker/easier way to report them rather
    than forcing people to register for forums. even if i dont mind the actual registering concept, i do mind
    having to wait around for a confirmation email. i move on rapidly like most ADD web surfers.
     
  2. kgd New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ontario, Canada
    motherboard for above bug report

    oh, an my motherboard is an ECS C51GM
    bios id: 07/11/2006-C51GM-M-6A61HE1BC-00 (Award 07/11/06)

    other places in EVEREST report the graphics/3d as "nVIDIDA C51"

    Video BIOS Date: 06/06/06 (yes! now that i remember, i seem to recall the pc bootup POST screen
    mumbling something about a beta or engineering version of video BIOS... hmmmm, wonder if a BIOS
    update is in order... but no matter, utility programs should gracefully recover :) :)
     
  3. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.47/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    I don't think GPU-Z supports integrated graphics, because most people now have a graphics card instead to take strain of the CPU doing the graphics processing.
     
  4. kgd New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ontario, Canada
    heh, i'm not a serious gamer and my AMD X2 dualcore 3800+ with 1gig dual-channel ddr2 667mhz ram
    is plenty for non Halo2 apps. :cool:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page