1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[WTB][US] Looking for a CPU

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by viczulis, Dec 27, 2008.

  1. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.35/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    Looking for a CPU for a back up rig. Any of these reasonably priced.

    Q6600 never had a quad
    E8400
    E8500
    E8600

    :toast:
     
  2. WhiteLotus

    WhiteLotus

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    6,554 (2.45/day)
    Thanks Received:
    857
    E8600 for a back up rig?
    :twitch:
     
  3. Soparik2 Guest

    do you already have the board and stuff?
    if not i got some AMD chips that might tickle your fancy, athlon x2's, phenom x4's. let me know
     
  4. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.38/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
    Yea u have a E8500 so if u buy a E8600 u might as well backup the E8500. :D
     
  5. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.35/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    Now come on :rolleyes: If I would get an E8600 it would go in main rig.
    And yes already got the mother board and ram , drives etc just piecing another one together.

    I'm half hoping to get an E6600 so I can put that in my daughters she does alot of video editing and photoshop.

    Then I could take her E8400. But then again I got two others with 6850 in them.

    :toast:
     
  6. Damian^

    Damian^ New Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    552 (0.24/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Texas
    Would you be interested in an E7200?
     
  7. Gilletter

    Gilletter

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    1,281 (0.45/day)
    Thanks Received:
    109
    Location:
    Elyria, Ohio
    I'll be selling my amd... I hit 2.7 ghz stable on air with my 3600+ and biostar board
     
  8. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.35/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    Damian shoot me a price. I'll consider anything. Dosent look like much out there at the moment.
     
  9. viczulis

    viczulis New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    891 (0.35/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Ohio
    Gilletter I'm an Intel man. Never had anything other, except in my laptops. Been very happy with intel.

    Thanks thou.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page