1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Microsoft Pulls a Fast One with E3 Xbox One Demos

Discussion in 'News' started by btarunr, Jun 16, 2013.

  1. MatTheCat II New Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    17 (0.03/day)
    Thanks Received:
    5
    This would be really funny if it happened.

    I would install it and game on it just to spite Microsoft. I am p1ssed with them right now for forcing me to use Windows 8 on my new laptop.
     
  2. Prima.Vera

    Prima.Vera

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    2,271 (1.94/day)
    Thanks Received:
    295
    Win 8 runs 2x times better on laptops than Win 7. Specially on older ones. Just saying...
     
  3. scoutingwraith

    scoutingwraith

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    726 (0.27/day)
    Thanks Received:
    60
    You know somebody will try if they can get their hands on the OS image or source code for it. I am positive that somebody will try to emulate it if they can. The question will all come down to how to manage the difference in how the X1 and PC are different in architecture in both the OS and system.
     
  4. MatTheCat II New Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    17 (0.03/day)
    Thanks Received:
    5
    Maybe it does, maybe it doesn't, that doesn't change the fact that the only way to make Windows 8 tolerable, is to use a 3rd party program that enables the user to circumnavigate all the Metro UI and its nonsense apps and proprietary stores that Microsoft is trying to ram down our throats.
     
    Ahhzz, rtwjunkie, AsRock and 1 other person say thanks.
  5. Prima.Vera

    Prima.Vera

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    2,271 (1.94/day)
    Thanks Received:
    295
    Agree. I just use the free Classic Shell program which have all the tools required to make Win 8 just the way should be. Works flawlessly. ;)
     
  6. rtwjunkie

    rtwjunkie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    1,580 (0.68/day)
    Thanks Received:
    615
    Location:
    Louisiana
    Couldn't agree more! I use Start8 and ModernMix on my W8 testbed, and it's made it a fairly nice operating system.
     
  7. Ahhzz

    Ahhzz

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    2,294 (0.93/day)
    Thanks Received:
    830
    :roll::roll::roll::roll:

    I've noticed that win 7 runs better than win 8 on laptops. Just saying...

    Just out of curiosity, what makes win8 a better os for standard PC's than win7? (not tablets, not win-phones, not touchscreen laptops, standard, home-use, gaming or otherwise).
     
    Last edited by a moderator: Jun 24, 2013
    5 Million points folded for TPU
  8. Fluffmeister

    Fluffmeister

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    716 (0.67/day)
    Thanks Received:
    209
  9. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    11,137 (4.10/day)
    Thanks Received:
    1,771
    Location:
    US
    Frame rate meter on that PS4 vid looks like it's fake, how ever the game they were playing seemed to play nicely which should be the main concern.
     
  10. Prima.Vera

    Prima.Vera

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    2,271 (1.94/day)
    Thanks Received:
    295
    So is true that the PS4 have a frame cap at 30fps??????
     
  11. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,140 (6.11/day)
    Thanks Received:
    6,197
    It was added later using analysis tools that analysed the footage to figure out the framerate.

    And the Need for Speed footage didn't look that smooth, but that seems like a frame syncing issue.

    Probably, but as long as the games look smooth I don't care. It will actually look smoother to have the games locked at 30FPS then it will to have them jumping back and forth between 60 and 30FPS.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  12. Black Knight77 New Member

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Ok let me put this simply for you since you think there not triing to trick anyone, First off, processor wasnt an AMD period, yes there is a huge difference in processors from AMD and from Intel. Secondly using a GTX 770 video card, are you kidding me, look at the specs of the XBone and tell me where that video card is at on the specs and tell me why you think that video card is NOT over powered compaired to what is in the XBone. I had to make a screen name just to respond, I own THREE xbox 360s and I am not a fan boy. Heck my dell laptop with SLI can play games better then my 360 could. Simply put MS screwed up, they new what the other party was doing and let them do it, honestly IF i decide to buy a gaming console it will NOT be a XBone, for many other reason this excluded. I could see if MS had a PC that had a CLOSE AMD processor with a built in GPU or a separate card that was equal to there GPU but come on man, you have no leg to stand on, they where using INTEL and Nvidia products that are way better then what is in the consoles.
     
    THE_EGG says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page