1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

No Signal on Monitor!

Discussion in 'General Hardware' started by ishanshade, Mar 3, 2010.

  1. ishanshade New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Just put in new motherboard and graphics card and still no signal on monitor.....


    Everything powers up fine all the lights/fans/etc.....ive tryed only one stick of ram nothing seems to be working.


    ISO help!
  2. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,756 (4.14/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    US
    Would help to post or add your system specs uner your User CP. Maybe you pluged a PS\2 keyboard in the wrong port..

    Take ram out see if it beeps and if it does add one stick of ram in and see if you get post if not try the other stick(s).
  3. ishanshade New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Asus P6t
    Nzxt pp-800 850w
    Evga GTX 280
    6gb Corsair Dominator DDr3
    K1
    i7 920
    Windows vista
    64bit
    Last edited: Mar 3, 2010
  4. ishanshade New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    well i was reading the P6t user guide (Ha nub) u have to have more than one 1 dimm in the board for it to even turn on and they need to be in slots a1 b1 c1 which are the ornage slots 2-4-6 left to right

    up and running woot
  5. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,886 (1.49/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    lol its always the dumbest things that get us confused and wound up everytime. glad your up and running m8

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page