1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Paragon C++ Runtime Error - Need Help

Discussion in 'General Software' started by N-Gen, Apr 26, 2012.

  1. N-Gen

    N-Gen

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    643 (0.25/day)
    Thanks Received:
    156
    Hey guys, I've went back to attempting ton stall OS X on one of my machines again and I managed to find a working recovery image that can be used directly using Paragon Hard Disk Manager, same goes with the HDD formatting of a partition.

    The problem is I get this error when I launch ANY Paragon software.


    Screenshot120-20120426-115358.jpg

    Any ideas? I've tried updating the C++ redist and so on to no avail.

    Edit 1: I forgot to mention the error occurs on both my laptop running Windows 7 Ultimate 64-bit and the machine in my system specs.
     
    Last edited: Apr 26, 2012
  2. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,915 (1.85/day)
    Thanks Received:
    1,693
    What did event viewer say?


    I never used that software. Which MVC++ it requires 2005, 2008, 2010?
     
    N-Gen says thanks.
  3. N-Gen

    N-Gen

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    643 (0.25/day)
    Thanks Received:
    156
    Checked the event viewer, found nothing, any location in particular I have to look in?

    The software is the latest, late 2011 or early 2012, not sure, and I have both MVC++ 2008 and 2010 updated, and I believe some of my application did install MVC++ 2005.
     
  4. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,915 (1.85/day)
    Thanks Received:
    1,693
    Look under Windows Logs -> Application
     
    N-Gen says thanks.
  5. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.82/day)
    Thanks Received:
    5,619
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    That message is displayed when Abort() is called (either explicitly or implicity through the terminate function).
    A failed ASSERT will toss this one out too.
    This is most commonly caused by an unhandled exception.

    Are you using a IE plug-in with this? Try disabling the plug-in or shutting off script debugging in IE.
     
    Last edited: Apr 26, 2012
    N-Gen says thanks.
  6. N-Gen

    N-Gen

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    643 (0.25/day)
    Thanks Received:
    156
    Was looking in that section before, there was nothing related, tried again now, same thing.

    Not using anything related to IE but I still checked and script debugging was already disabled.

    I've also tried previous versions of products from the same line, still the same result.
     
  7. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.82/day)
    Thanks Received:
    5,619
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    MS updates did some stuff with the fast search functionality that was causing people grief with these error. I don'thave a specific link for you, but maybe look at that too.
     
    N-Gen says thanks.
  8. N-Gen

    N-Gen

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    643 (0.25/day)
    Thanks Received:
    156
    I have seen that issue around, but not the fix for it so far. I have no idea what the problem might be since it's happening on 2 OS, one of them is basically almost clean. Could it be something within Visual Studio 2010 that has conflicted?
     
  9. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.82/day)
    Thanks Received:
    5,619
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    The fact it is happening on 2 OSs may not be a significant factor as MS may have made a similar change in updates to both.
    I don't know N-Gen, but I'll keep looking to see if I can find something that may prove useful to you.
    If you find a fix, please post it !!

    PS. Who is the person in your avatar? Just curious.
     
    N-Gen says thanks.
  10. N-Gen

    N-Gen

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    643 (0.25/day)
    Thanks Received:
    156
    Here is the info you seek - http://en.wikipedia.org/wiki/Son_Ga-In

    My laptop is not updated since SP1, and same with my desktop machine until yesterday when I tried updating to double check. I had a friend of mine test the software on Win 7 Ultimate 64 SP1 with no updates and there weren't any issues whatsoever.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page