1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Problem with web images

Discussion in 'General Software' started by specterm, Apr 5, 2014.

  1. specterm New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    10 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi, Im using google chrome in incognito mode and every now and then.. more often than not I get images that are broken somehow. Can anyone explain what might be happening?

    [​IMG]


    system specs
    intel i7 2600k
    8GB DDR3
    700Watt Thermaltake
    GTX 760 4gb
    H700 Raid Controller running 2X 120GB seagate SSD' in raid 0
     
  2. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,404 (1.81/day)
    Thanks Received:
    884
    some sites have a lot of issues with ssl and some browsers are as well
     
  3. specterm New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    10 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    ssl?
     
  4. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,697 (1.91/day)
    Thanks Received:
    1,806
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    When I tried Chrome... It did some of that same thing to me.
    I had to clear the cache to make it act correctly again.
    Same thing happened on Opera, too.

    So, I don't use them, for now.
     
  5. specterm New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    10 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Where you using any extensions? I use addblock, ghostery and avg seems to be running. I am going to try to disable one at a time and see if that helps.
     
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,489 (3.80/day)
    Thanks Received:
    12,849
    does the problem go away when you reload the page immediately?

    Right click the image, copy the url, load it in your browser, look at the error message
     
  7. specterm New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    10 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    404 - File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    I have disabled avg and ghostery and the images are still showing. Very random. and if I reload the page they usually go away.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page