1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

server board for new processor

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by PyroInc, Mar 10, 2007.

  1. PyroInc New Member

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    682 (0.23/day)
    Thanks Received:
    0
    got a quick question If I go and buy a quad core processor do I need a mobo with two cpu spots.. and if so when I run a search do I look for server mobo??? :confused:
  2. PyroInc New Member

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    682 (0.23/day)
    Thanks Received:
    0
    n/m just got my own answer. just a thought tho any preferences on mobos?
  3. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.41/day)
    Thanks Received:
    687
  4. DanTheBanjoman SeƱor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.81/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Kentsfield runs on socket 771, just like Conroe. If you're talking about dual dual core there are Dempsey, Woodcrest, some Opterons and that crappy FX thing. Why do you want 4 cores? What is the purpose?
  5. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.41/day)
    Thanks Received:
    687
    doesnt the 771 require registered ecc memory?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page