1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

  1. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    i tried to use adobe after effects at uni of kent (went on some video editing thing with my friends) , that is by far the worst for computing power, even on a core 2 quad rendering took so long
     
  2. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,243 (4.96/day)
    Thanks Received:
    2,531
    Last edited: Aug 2, 2011
  3. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,084 (2.94/day)
    Thanks Received:
    841
    Location:
    Glasgow, Scotland
    Well looks like im not getting a new phone after all, just got knocked back on my previous address. The credit rating is fuck all to do with me, might do some phoning around.
     
  4. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    why, think you've had your identity stolen or something?
     
  5. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,084 (2.94/day)
    Thanks Received:
    841
    Location:
    Glasgow, Scotland
    nope for some reason my parents old house has a crap credit rating, i think after we left and my dad was the only one in that house while it was being sold well he might have defaulted on a payment or something making the rating on that house shitty but thats fuck all to do with me

    my parents are split btw
     
  6. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    sounds like you haven't had the best of luck then :(

    might be of some use ringing the mortgage company though...


    EDIT:How about Lord of the rings synchronised avatars?
     
  7. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    I have an orange for avatar. That makes me synched to everything :D
     
  8. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    But i have gandalf, i mean dumbledore might be a timelord but he just doesn't have the same skill as gandalf
     
  9. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    No sir, of course not. But an orange, oranges are timeless! :laugh:
     
  10. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    i debate that, if i kill an orange it doesn't normally come back to live, cause it's a fruit, but gandalf came back to life, and he's a w1zzard


    EDIT:Whats the second LOTR movie?
     
  11. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    Gandalves have short memory I see. The 2 Towers would be the answer you are looking for. So, Gandalf, how do you feel to find an orange more knowledgeable than you?
     
  12. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    Short memory, i never knew in the first place? i asked cause i have all 3 and after 2 years of owning them suddenly have the want to watch the second one (never got round to it)

    whilst were on the subject of gandalf, tell w1zzard his forums aren't working properly again, apparently, i'm not actually myself, but 'another user'

    [​IMG]
     
  13. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    LOL. He will probably change it to something like "This post has been added by another troll" or something like that.

    Ah well, can't blame you if you have not watch it.
     
  14. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    Well it's started now, and it's 3 hours long, so there better not be anything good on TV :)

    Who you calling a troll?
     
  15. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    No one, but we all know what w1zzard does.
     
  16. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,957 (2.33/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    UK
    Magic?

    I'm going to post in the comments and feedback section
     
  17. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,579 (1.96/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    Yup, most people don't understand that a subbed film is just a straight translation. But when it's dubbed, it's "regionalised" (or "Americanised" in most cases).

    I watched a really old martial arts film (can't remember which) and 5 minutes in I heard the main character (the good guy) say to the bad guys "You're not gonna need this money where you're going - straight to hell!" in an American accent.

    At that point I turned it off and asked my brother to find me a subbed version :rolleyes:

    I won't suggest something as noobish as resetting the BIOS so I'll go outside the box lol
    My mate had the same problem - it took so long to POST he just kept his rig on 24/7. He was using 2 SATA HDD's an ATA HDD that was on the same IDE cable as his CD drive; I changed the jumpers around on the ATA HDD (it was on cable select) and bingo!

    I'd completely remove all ATA/SATA cables and try it.
     
    MightyMission says thanks.
  18. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,243 (4.96/day)
    Thanks Received:
    2,531
    same a friend lent me so old jackie chan movies. I couldnt stand the dubbing and didnt bother watching the rest
     
  19. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,053 (0.73/day)
    Thanks Received:
    144
    oooo!
    you might be onto something there sam,i couldnt find a pair of ide cables for HDD + CD so i put them on one line,shame on me i err took all my old computer bits to the tip :laugh:
    it's that foxconn 775 board,so i was taking tentative steps as i didnt know if the p531 would be fully supported.
    Thanks btw do i put a heat for that?

    so yea the board recognises everything connected but won't boot off my win7 HDD or my boys XP,so i will try having out the IDE cables or messing with CS/MA/SL and keep my fingers crossed!

    I havent got alot of (baby sleeping) time to work on it as i got a tidy keyboard in that needs fixing,and its worth more time than the old box.

    [​IMG]
    the keyboard that pretty much spans the desk,it must weigh about 25-30kg :eek:
    its a fatar studiologic 880 and the key weighting is awesome,feels just like a piano.
     
  20. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,239 (4.82/day)
    Thanks Received:
    2,011
    Location:
    Home
    Nice set of keyboards you have got there. Personally I look down on non full sized keyboards, because epeen demands I use the entire keyboard :D

    What kind of music do you play? Mine is of this sort: http://www.youtube.com/watch?v=qa0Z6g1XJkU
    I am not as good, this is the last piece I played to almost perfection.
     
  21. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,243 (4.96/day)
    Thanks Received:
    2,531
    Dear Sir,

    I would very much like to bring my guitar/amp around to your studio and do some recording.

    I would very much like to give your electric drumkit a bashing.


    Yours sincerely

    Mr. F.E
     
  22. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,579 (1.96/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    That's an effing bootiful setup :pimp: that's how I imagine my cellar is going to look :rockout:

    Yea just try to boot without any cables installed. If it's quicker booting, you've found the culprit. I've never used the CS setting with jumpers. I've always set master and slave myself ;)

    You've just reminded me lol I've got a ton of heat to leave!
     
  23. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,053 (0.73/day)
    Thanks Received:
    144
    They aren't mine :D
    Mine is far more messy and err cramped
    i've only got a few keyboards amongst other essentials and with 3 sons there is no way they would be in such good condition :laugh:
    i just wanted to find an image to give a sense of scale(pardon the pun)
    i tend to touch on whatever is moving me at the time fourstaff,so it invariably is an eclectic jumble of jazz/dub/jungle/soul driven by my favourite instrument:the chapman stick.
     
  24. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,243 (4.96/day)
    Thanks Received:
    2,531
    I miss playing the drums so badly....

    I miss the ability to get on the drums during band rehersals :(
     
  25. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,053 (0.73/day)
    Thanks Received:
    144
    mm my tama kit is stashed and i can barely afford to keep the bits n pieces in a lockup,but i wouldnt be without my yammy digi kit.
    cant you get yourself in NME or something?
    even pop down to your local studio (music house N1) and offer to pimp yourself as a session musician?
    Chris is a really nice guy but i dunno what kinda music you favour...

    On the upside i got the fatar working :D so chuffed with myself!! it was only a couple of zener diodes gawn.Well i think its working but i dont have cubase installed atm,are there any light programs i can use just to check the midi controller is triggering?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page