1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Discussion in 'Folding@Home' started by W2hCYK, Jun 10, 2006.

  1. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,236 (1.38/day)
    Thanks Received:
    1,768
    1.) Thanks for your efforts.
    2.) You MUST use Client V7 to get the FAHcore_16 WU's that will give you ~6000PPD (each) from the HD5870's.
    3.)Advmethods for SMP? Do you mean bigadv? You won't be able to do that without >=8 threads at 3.6GHz.
     
    theoneandonlymrk says thanks.
    Crunching for Team TPU
  2. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,413 (1.98/day)
    Thanks Received:
    572
    Location:
    Manchester uk
    1 np im inspired by loss:(
    2 i thought as much which is why i asked about copying the v7 client into gpu trackers folder, the config as you prob expect didnt work so i have copied the v7 client into gpu trackers folder and deleted the old client changed the config again and am awaiting it finishing a unit to hopefully pickup an x16 core ,do you think this will work?
    3 oh both pcs are only running 2cores on smp clients so is their anything to be done to optimise their output, they have to be in pairs too, dont they as i could prob put a third core to use on my main rig

    thanks for the advice:D
     
    More than 25k PPD
  3. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,413 (1.98/day)
    Thanks Received:
    572
    Location:
    Manchester uk
    just seen this thanks, i may have to re-sort this rig for folding then as i copied and pasted v7 into tracker , does seem to be working at min? sorry for dp
     
    More than 25k PPD
  4. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,382 (1.68/day)
    Thanks Received:
    865
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Wow, big lesson for me. Folding clients should run XP64. Gaming boxes should run Win7 x64. Period. I've actually had lockups under win7 with folding. But I can run any game at max settings for as long as I want. Weird.
     
  5. msgclb

    msgclb

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,718 (0.72/day)
    Thanks Received:
    4,270
    Location:
    Oklahoma City
    This afternoon I've been having a problem with my GPU3 WUs no being able to send results to the server.

    [​IMG]

    My GPUs use Tracker V2. When my GPU3 WUs reach 100% I continually get the message at the bottom of the above image.

    Am I the only one with this problem?
     
  6. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,236 (1.38/day)
    Thanks Received:
    1,768
    I had to restart to get my 1 to send.
     
    Crunching for Team TPU
  7. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,206 (3.54/day)
    Thanks Received:
    3,780
    I had one GPU3 WU hang on upload today, nothing major though. Healthy supply of 9XX WUs though which is nice as its starting to warm up :D
     
    Crunching for Team TPU
  8. msgclb

    msgclb

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,718 (0.72/day)
    Thanks Received:
    4,270
    Location:
    Oklahoma City
    I've restarted several of my 100% complete WUs and I get an Autosend completed message when the new WU starts.
    It's possible that the previous completed results are being sent although this problem returns when the WU completes.
     
  9. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    45 seconds to download this page. My rigs have been uploading since I got home at 7pm.
     
  10. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    This is a double post.:p

    I checked all my gpu3 wu's, all hung at 100%. Shut the rigs down and restarted one and the looping uploads stopped and I got got two new wu's.:shadedshu
     
  11. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,651 (2.72/day)
    Thanks Received:
    4,129
    Location:
    Olympia, WA USA
    All the 925 and 912 pointers are back:rockout:
     
  12. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,236 (1.38/day)
    Thanks Received:
    1,768
    Great. Just when I'm shutting down for the summer.
     
    Crunching for Team TPU
  13. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    Five 912's and one 925 here. My anger has turned to :D.
     

    Attached Files:

    Last edited: May 21, 2011
  14. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    I still can't uplaod my results.
     
  15. msgclb

    msgclb

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,718 (0.72/day)
    Thanks Received:
    4,270
    Location:
    Oklahoma City
    So am I.:banghead:

    Anybody using FAHClient V7 having upload problems with GPU3 WUs?
     
  16. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,651 (2.72/day)
    Thanks Received:
    4,129
    Location:
    Olympia, WA USA
    I'm old school m8 (console) and no issues here. Sorry to hear about you guy's issues:(
     
  17. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,236 (1.38/day)
    Thanks Received:
    1,768
    I'm running console and I finished one project today, and I don't see it on the stats. What PPD are you getting on the 9xx WU's with those GTX560 Ti's?
     
    Crunching for Team TPU
  18. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    Tracker V2 here.
     
  19. msgclb

    msgclb

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,718 (0.72/day)
    Thanks Received:
    4,270
    Location:
    Oklahoma City
    My GTX 560 Ti at stock is running a 925 @ 16,650 PPD. In about 20 min this GPU3 could find itself going back to old school.:rolleyes:

    I can now confirm you did upload a 912 WU!!!
     
    Last edited: May 21, 2011
    thebluebumblebee says thanks.
  20. rickss69

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    2,431 (1.26/day)
    Thanks Received:
    604
    Location:
    Rockvale TN (Not Australia)
    I'll have a GTX 295 on hand in the morning...what can I expect out of it?
     
    hertz9753 says thanks.
  21. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    I just pulled this from emachine log.

    [09:16:39] GPU 0 completed a WU successfully
    [09:16:39] Deleted WU on GPU0
    [09:16:39] Starting GPU 0
    [09:16:39] Started new WU on GPU0
    [12:20:26] GPU 0 completed a WU successfully
    [12:20:26] Deleted WU on GPU0
    [12:20:26] Starting GPU 0
    [12:20:26] Started new WU on GPU0
    [21:17:23] Error stopping GPU0 safely, code=127
    [21:17:23] Stopped GPU 0
    [21:35:37] --------------------------------------------------
    [21:35:37] FAH GPU Tracker v3.52 Startup
    [21:35:37] --------------------------------------------------
    [21:35:37] Detected OS: Windows Vista
    [21:35:38] Detected CPU: AMD Athlon(tm) Processor LE-1640
    [21:35:39] 1 Cores, 1 Threads, 2,700 MHz
    [21:35:50] Starting GPU 0
    [21:35:50] Resumed existing WU on GPU0
    [00:10:10] GPU 0 completed a WU successfully
    [00:10:10] Deleted WU on GPU0
    [00:10:10] Starting GPU 0
    [00:10:10] Started new WU on GPU0

    This rig was stuck 100%
     
    Last edited: May 21, 2011
  22. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,236 (1.38/day)
    Thanks Received:
    1,768
    That WU was started over 12 hours ago on my GTX460!
     
    Crunching for Team TPU
  23. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,089 (0.57/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    Bismarck, ND
    17k @ stock.
     
    rickss69 says thanks.
  24. BUCK NASTY

    BUCK NASTY F@H Mod & 4P Enthusiust Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    4,592 (1.72/day)
    Thanks Received:
    3,927
    Location:
    Tallahassee, FL. U.S.A.
    About 8K per core.
     
    rickss69 says thanks.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  25. rickss69

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    2,431 (1.26/day)
    Thanks Received:
    604
    Location:
    Rockvale TN (Not Australia)
    Great! It has a water block on it so I should be able to crank it up. :rockout:

    Working on a 2600K atm...it was my 5.7GHz cpu at one time. I had thought it to be injured, but it may turn out to be some defective mb's. Loading an OS right now with it on a Biostar TP67B+...wish me luck!
     
    Last edited: May 21, 2011
    hertz9753 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (1 member and 2 guests)

FazzoMetal

Share This Page