1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

xfire

Discussion in 'General Software' started by savillm, Apr 19, 2008.

  1. savillm

    savillm New Member

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Messages:
    609 (0.19/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Exeter, UK
    it wont let me log into my friends list any one else have the same prob? i cant log into it even if my firewall is off

    im using windows vista firewall if that helps

    thx
     
  2. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.30/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
    Try disable firewall. And is your internet connection on if it is try resetting the adapter.
     
  3. savillm

    savillm New Member

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Messages:
    609 (0.19/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Exeter, UK
    done internet is ok but some web sites it wont load and ive tryed unplugging the modem and pluging it back in but some web sites are still slow to load and xfire still dont work
     
  4. savillm

    savillm New Member

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Messages:
    609 (0.19/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Exeter, UK
    bump?
     
  5. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.30/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
    Did you try reinstalling xfire yet? <--- Only thing I could think off
     
  6. savillm

    savillm New Member

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Messages:
    609 (0.19/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Exeter, UK
    yeah ive dont that i got my self a new account now and i can log on with that i just cant find any of my friends useing there friend search
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page