• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[Case Gallery] Mustang GT350 [Still working]

@P0w3r3dUp & PEPE3D

Thanks for your votes... Sorry if im indeferent, but that The2Lgamer just really pissed me off by voting 1/10, and it seems like he votes like that for eveyones case..

I appreciate you 10 & 5 really... Thanks again :thumb:

Last edited:
he did it for teh lulz. haha

nice i've seen a antec PSU that would look sick in there
07s.jpg

Wicked.. So Clean.. 9/10 from me

I voted a 10 because this one sexy case. Awesome job.

Love it......Looks like a "Super Bee"

10 from me

I voted 5/10 because:

Just not impressed by the color scheme... and that seems to be the only mod...

Dodjoh da vidim

E picnuno si ga svaka cast.Tonirano nema sta :) A jel ti ne usisava prasinu dole na parketu?

E picnuno si ga svaka cast.Tonirano nema sta :) A jel ti ne usisava prasinu dole na parketu?

E hvala... usisavao je prasinu itekako,da ne pominjem sestrinu kosu koja mi se uplitala u fanove :D Ali ubrzo sam ga prebacio na sto i sad je sve ok. I dalje ulazi prasina jer sam skinuo sve filtere, ali je ipak airflow poboljsan 3-4x.

Fala na dobroj oceni :D

1/10 because you modeled after a ford...

No im just kidding. 8/10. LOVE the eject mod, and attention to detail: i.e, painted fans to match, even put the stock stickers back on (intel inside, etc) to make it look professional. Very nice!

Druzhe, ekstra odradjen posao. Swidja mi se izgled. Btw, kako si odradio ono za DVD da ti se onako otwara?

Ama jok, stoji mi na stolu... nema smisla da modovani komp stoji na podu :D

Druzhe, ekstra odradjen posao. Swidja mi se izgled. Btw, kako si odradio ono za DVD da ti se onako otwara?

Ma nista fancy, otvorio DVD, zalemio zice za lem od insert/eject button-a i progurao kablove nazad kroz DVD, zaklopio DVD i posle samo namontirao taster na vec pripremljene kablove. Sa buksnama tako da mogu da otkacim kablove ako treba nesto da se otvara...

1/10 because you modeled after a ford...

No im just kidding. 8/10. LOVE the eject mod, and attention to detail: i.e, painted fans to match, even put the stock stickers back on (intel inside, etc) to make it look professional. Very nice!

Thanks mate, appreciate it much! :thumb:

Back