1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

another rad?

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by cdawall, Jan 15, 2011.

  1. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    currently i am running

    laing D4->maze4 GPU->laing D5->MCR320->MCR420->fuzion V1->3.5" bay res

    i have room to stuff another MCR220 into the case would it do anything for temps at all? its not like i currently have issues but i plan on a second GPU block and chipset cooling eventually.

    everything is push/pull with yateloon highspeeds same thing would happen with the MCR220. the case is a LianLi Rocketfish
     
  2. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    It will not help.
     
  3. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    well what will i want load temps down they almost hit 40C :/
     
  4. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    What's your current ambients like?
     
  5. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    70f or -10f if i open the door
     
  6. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,488 (3.45/day)
    Thanks Received:
    2,105
    Open the door... LIKE A BOSS
     
    garyinhere says thanks.
  7. bmaverick

    bmaverick

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    283 (0.17/day)
    Thanks Received:
    47
    Location:
    Honky Tonk Nashville, TN
    You case must be the size of a semi-truck to fit both of those RADS and wanting to add a third one. :)
     
    Last edited: Jan 15, 2011
  8. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    And what temp you load at!?

    @bmaverick

    Yeah, his case is huge. I got one just like it.
     
  9. Avarice

    Avarice New Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    30 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Australia
    wow 40c..... i wish my load temps were that low, hell i wish my idle temps were that low
     
    JrRacinFan says thanks.
  10. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    [​IMG]

    ice your loop over LIKE A BOSS

    thats two people on two different forums said the exact same thing

    with -10F intake i load at 0C however ice is bad

    [​IMG]
     
  11. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Stick with what you got man. It wouldn't serve any purpose.
     
  12. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    Not even 1 or 2c?
     
  13. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Unfortunately no. It wouldnt be worth that 1 or 2c. Whats that maze4 on?
     
  14. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    Lol right now a ti4200
     
  15. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    OMG! My coffee nearly came out my nose. :roll:

    Seriously man, it ain't going to do squat. Now a chiller on the other hand (and im talking a good one not the inky dinky homebrew stuff).
     
  16. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    But they are expensive :/
     
  17. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.07/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    So is an mcr220 when it won't do crap for your loop.
     
  18. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    An mcr220 is $40 a boreas is a bit more guess I should machine out a copper tec sandwhich
     
  19. BeepBeep2

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    236 (0.14/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Ohio, USA
    Get a new CPU block ;)
     
  20. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    Fuzion ain't to bad...guess a heatkiller would be nice
     
  21. BeepBeep2

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    236 (0.14/day)
    Thanks Received:
    42
    Location:
    Ohio, USA
    Or, you should pick up some MCW60 or 80's...

    and the MCR220 :p

    If you will ever run crossfire, X6 is about 200-250w heatload OC'ed heavy + 150-300w in GPU's...chipset maybe another 150w in heat.

    In that case more rad would help. I wouldn't put more than 300w on a single triple.
     
  22. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    Good thing I'm running a triple and a quad (look at the top of the case)
     
  23. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,935 (6.18/day)
    Thanks Received:
    6,027
    What are your water temps at during load?

    If they the water itself is above ambient, then adding another heat exchanger(rad) will lower temps. If the water temps never goes above ambient, then it won't help.
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  24. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.93/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    Right around a 40c load temp depending on cpu
     
  25. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,935 (6.18/day)
    Thanks Received:
    6,027
    Is that the water temp or the processor temp?
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page