1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Anyone can upgrade to Windows 8 Pro for $14.99.

Discussion in 'General Software' started by Phusius, Oct 26, 2012.

  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    Ok just as I expected, I got the 32 bit version. I installed on VMware to double check so now I am going to have to do this the hard way.

    I am going to install windows 7 X64 in VMware then within VMware I will run the upgrade advisor and redownload windows 8 from there LOL.

    SO MUCH WORK FOR AN OS! wished they would just give ISO links to both after paying.
     
    Crunching for Team TPU
  2. Drone

    Drone

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    2,743 (1.81/day)
    Thanks Received:
    1,468
    I didn't download it but tbh what's the point of that offer anyway? Is there any real difference between people who bought W7 long time ago and those who bought it few months ago? Users with legit Microsoft Office 2010 can get 2013 for free and without limitations.
     
  3. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,141 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,670
    I aint doing the upgrade unless I can get the ISO.
     
  4. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.55/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    You can get the ISO =_=

    Have you been reading?

    In fact, you don't even have to download the ISO right away. You can use any ISO on the internet and use the key they give you to authenticate your copy.
     
  5. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,141 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,670
    I have been reading and I don't download random ISO off the internet. From MS or no one. Some seem to get the option. Some don't.
     
  6. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    If someone had a tech net account that would allow us to download the ISO straight from the store that would be boss
     
    Crunching for Team TPU
  7. KainXS

    KainXS

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    5,601 (2.16/day)
    Thanks Received:
    502
    until microsofts rips it down wherever its uploaded -_-
     
  8. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    Crunching for Team TPU
  9. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,052 (4.50/day)
    Thanks Received:
    7,211
    Location:
    Edmonton, Alberta
    I am on Windows8 now.


    Didn't use the offer, I bought multiple keys and just paid $39.99 CAD+tax each. Downloaded, it put ISO on my desktop to burn later, and then popped up burning dialog, which I used to burn the disc.

    Shut down machine, removed Win7 drives, added new SSDs, booted from disc I burned, realized I wrote key wrong, had to re-attach old drives and then get the right CD key, then things went fine.

    Typing from it now. It's gonna take me about a week to get set up. Seems significantly faster than Windows7, and I'm liking it! ;)
     
    H82LUZ73 and Crap Daddy say thanks.
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    NICE DAVE! I was having issue redownloading a second time on my x64 bit PC, I had to tether my phone to the PC to initiate the download then disable the wireless and reenable the ethernet port which is on my company internet for it to download but its about 18 minutes from being done. Hope its the X64 bit this time since I redownloaded in on a windows 7 x64 machine
     
    Crunching for Team TPU
  11. rampage

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    1,050 (0.39/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Port Fairy, Victoria, Australia
    i used the $15 deal,

    been on it for a few hours, took 10 min for me to work how to "shut down" besides that all is fine, just learning the tricks with metro.
     
  12. NinkobEi

    NinkobEi

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    2,045 (0.71/day)
    Thanks Received:
    340
    I really need to get me a new SSD so I can justify doing a fresh install of win 8. What gives you more of a performance boost: SSD dedicated to windows, or a ssd dedicated to gaming?
     
  13. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,141 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,670
    I just found out my font managing software will not work with windows 8. So now I gotta find a font manager that will. Just great. :shadedshu
     
  14. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    Damn that sux MM. Maybe they will get an update to fix it.

    I just got it redownloaded on the X64 machine and this time it was different cause it asked if I wanted to install to media/ISO so I am hoping this is the X64 bit edition.

    You may have to install Virtualbox and install a legal copy of Windows7/XP inside it to use apps that are not working in windows 8
     
    Crunching for Team TPU
  15. Raw

    Raw

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    473 (0.36/day)
    Thanks Received:
    100
    Did I just get lucky

    [​IMG]
     
    brandonwh64 says thanks.
  16. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    Ok just found out that the ISO that it allows you to create CAN be used as a FULL install instead of just upgrade. YAY! installing it on VMware right now
     
    Jetster says thanks.
    Crunching for Team TPU
  17. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,141 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,670
    What sucks is that Windows 8 still has the same tired old font folder with no built in managing software. OSX has had a manager for 10 years now. Come on MS! WTF!
     
  18. Raw

    Raw

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    473 (0.36/day)
    Thanks Received:
    100
    I looked at MS site and saw nothing about that?

    How?
    I looked at MS site and saw nothing about that?
     
  19. Naito

    Naito

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    423 (0.23/day)
    Thanks Received:
    160
    Location:
    Australia
    Office 2013 Offer
     
    Raw says thanks.
  20. Raw

    Raw

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    473 (0.36/day)
    Thanks Received:
    100
    Thanks... I'll give it a try.

    Thanks... I'll give it a try.
    :toast:


    Update: that won't work for me. It is for those who BUY OFFICE TODAY.
    I am an existing Office user. I have had Office 2010 forever...
     
  21. GLD

    GLD

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    1,359 (0.44/day)
    Thanks Received:
    139
    brandonwh64, Did you purchase/dl 8 from a 64bit machine and it gave you the 32bit dl?
     
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    I bought an purchased from a 32bit machine and my first download was in fact 32bit BUT I went back to my email and redownloaded the installer on my X64 bit machine and it THEN downloaded X64 ISO. So the windowssetup file I linked earlier detects your current OS to see what it should download.
     
    Crunching for Team TPU
  23. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,669 (2.98/day)
    Thanks Received:
    1,775
    Location:
    Chicago
    I knew it! :p

    Really, I would have been surprised if this had changed. Though you haven't installed and activated this copy on any bare metal yet? Are you going to activate in VM?
     
  24. GLD

    GLD

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    1,359 (0.44/day)
    Thanks Received:
    139
    brandonwh64, Thank's for the info. That sounds easy enough.
     
  25. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,681 (9.96/day)
    Thanks Received:
    6,155
    Location:
    Chatsworth, GA
    I installed with the network adaptor disabled. My ISO on my second download is X64 so yea my theory of the installer detecting which OS you already have is correct.

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page