1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI Catalyst 9.4 Released

Discussion in 'News' started by alexp999, Apr 8, 2009.

  1. crazy pyro

    crazy pyro New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    1,662 (0.73/day)
    Thanks Received:
    125
    Location:
    Newcastle
    I was sure you asked about 8.12, ah well.
     
  2. HTC

    HTC

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    2,240 (0.95/day)
    Thanks Received:
    303
    I installed 9.4 yesterday but had to take it off because it was constantly changing my resolution. Even though i tried selecting 1920 by 1200, i would either get 800 by 600 or 1024 by 768.
    This happened when i went to play Diablo II and back to desktop, but also while surfing the NET.

    With the version i'm using now, 9.2, going back and forth between games and desktop, regardless of the game's resolution, i have my desktop with 1920 by 1200, so i discard that as the source of the problem.

    Has this happened to anyone else? If so, were you able to fix it without un-installing the drivers?
     
  3. Fatal

    Fatal

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    732 (0.35/day)
    Thanks Received:
    120
    Location:
    Golden, Colorado
    I installed 9.4 after waiting to see if any were having issues with it. It installed just fine have not had any issues yet. (keeping fingers crossed)
     
  4. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,486 (1.85/day)
    Thanks Received:
    847
    I actually like the 9.4s just wish CCC would allow me to go higher than 790MHz on my core. Still, 790MHz core and 4100MHz on the RAM is pretty freaking sweet!
     
  5. nafets New Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    611 (0.27/day)
    Thanks Received:
    133
    Gah. Use something else for OC'ing. CCC is monkey turd.

    Ati Tray Tools and Rivatuner have no ATI-imposed limits...
     
  6. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,486 (1.85/day)
    Thanks Received:
    847
    I should have mentioned, I can't use another utility as they don't like my Gainward card as it has dual BIOS (BIOSes?) anyroad, I'm pretty happy with how it is, only game I've seen slow down in, is Clear Sky.
     
  7. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.35/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Flash the OC bios to the clocks you want. :D
     
  8. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,301 (2.56/day)
    Thanks Received:
    1,187
    The green and red screen during auto tune got me 760 on core, but a immidiate lockup and driver reset.
     
    10 Million points folded for TPU
  9. troyrae360

    troyrae360 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    1,129 (0.55/day)
    Thanks Received:
    134
    Location:
    Christchurch New Zealand
    auto tune dosnt work for me eather, although i can overclock past the overdrive limit autotune just locks up for me, try this if you wanna oc your card and dont wanna flash the bios, it unlocks the fan speed slider in ccc

    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1327239#post1327239
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page