1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.33/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    I made the same jump (q9550 @ 4Nhz) to a 2500k. BC2 was a night and day difference when the new CPU.
     
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    Sandy Bridge did numbers for many 775 owners. Hell I would probably get a FPS jump for a I7 920.
     
    Crunching for Team TPU
  3. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,709 (1.07/day)
    Thanks Received:
    451
    Location:
    East TN
    Battlefield 3 servers under heavy traffic

    Link
     
  4. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    I kinda figured this, Many people on EA forums are bitching and griping about stupid things and they do not realize that alot of things cannot be planned for. This all relates to Murphy's Law :)
     
    TRIPTEX_CAN says thanks.
    Crunching for Team TPU
  5. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,709 (1.07/day)
    Thanks Received:
    451
    Location:
    East TN
    Yea the site has been slow also... Waiting on it so I can play lol
     
  6. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    Some people were complaining last night that they could not get into servers, I had no issue getting into servers but they were quite laggy even the low ping ones I joined.
     
    Crunching for Team TPU
  7. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    I bloody love that Huey!! It felt smooth like butter! I def need to use joystick with jets and maybe with attack chopper but I may be able to get a hang of it. The big thing for me with attack chopper is throttle control. Sometime I forget to use W when dodging crap.:p
     
  8. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    I was able to fly the jets once I figured out I could release the W button after it was fully throttled LOL. I was doing great until another jet gets me.
     
    Crunching for Team TPU
  9. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    eh for me, the pitch controls were funky. I like inverted when jetting but normal when copter. BF2 let me set for each type. They should keep it that way.
     
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    People are mad about the jet speed but if the jets flew any faster, they would go out of the map quickly and be hard as hell to shoot down.
     
    Crunching for Team TPU
  11. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,709 (1.07/day)
    Thanks Received:
    451
    Location:
    East TN
    Woot finally downloading, decent speeds too :) Be done and ready to go in 20min
     
  12. H82LUZ73

    H82LUZ73

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    1,787 (0.73/day)
    Thanks Received:
    268
    Location:
    Cobourg,Ontario
    nope just server lag,As for drivers try either 11.9 with the new cap4 or 11.10ver3 with cap4.
     
  13. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,897 (13.07/day)
    Thanks Received:
    14,304
    I'm using 11.10 v.3, no CAP and have ULPS disabled in the registry. Works perfectly. I'm pretty sure ULPS was causing stuttering.
     
    1Kurgan1 says thanks.
  14. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    Is the TS up today?
     
    Crunching for Team TPU
  15. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,897 (13.07/day)
    Thanks Received:
    14,304
    Yeah, it's up now. I stayed up way too late last night and turned the server off when I was in zombie mode.
     
  16. copenhagen69

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    3,929 (2.23/day)
    Thanks Received:
    1,243
    Location:
    USA
    does anyone else seem to kinda lag when they shoot?
     
  17. ctrain New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    393 (0.22/day)
    Thanks Received:
    72
    Deferred AA is really heavy on performance, post AA seems considerably cheaper and the quality is really nice even on low. SSAO looks very similar too to HBAO and is cheaper as well.

    I've found you can get like 95% of the quality with considerably higher performance just by playing a bit with settings.
     
  18. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.79/day)
    Thanks Received:
    199
    Yes, but isn't 1GB + 1GB = 2 GB? Crossfire Mode:confused:
     
  19. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    I stayed up late but made myself goto bed at 12 or I would have never made it to work LOL

    *Announcement*

    If anyone has any questions, concerns, or requests about the BF3 clubhouse Feel free to PM me at any time :)

    No, It only uses 1GB, it doesn't combine the Vram
     
    Crunching for Team TPU
  20. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,528 (1.31/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    Negatory. It's still 1GB.
     
  21. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.79/day)
    Thanks Received:
    199
    :banghead:
     
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    This is why 2GB cards have a higher advantage :)
     
    Crunching for Team TPU
  23. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.61/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    Yeah, no other game has every crashed on me, including BC2 maxed out. And I don't mean that I just crashed to desktop, my entire system hangs. :ohwell:
     
  24. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,528 (1.31/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    Check your other drivers as well, like sound, etc.
     
  25. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,739 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,213
    Location:
    Chatsworth, GA
    Yea Driver issue plagued people like crazyeyez and when he finally figured it out, BF3 was about to come out.
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page