1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,338 (4.68/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Anyone else only able to login as a Rank 1?
     
  2. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.92/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Fine here.
     
  3. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,180 (3.89/day)
    Thanks Received:
    2,821
    Location:
    04578
    damn you wrigley i joined on you on that shit server last night, fucking terrible server and game, still made most of the others look like fools on the server tho.
     
  4. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    It's dead !

    Keep looking for the old skool BFBC2 folks on the weekend. Dont happen anymore. Yeah people get on the thread once in awile , but it is dead. You want it to revive Kurg lets have the old folks play again. I know I don't have a lot of hours, but I used to depend on my usuals. Yeah I can't wait until BF3 so I can suck on that gamke too, but I want my BFBC2 until then:D
     
  5. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,338 (4.68/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    I wish I played at regular times, but I usually play around this time or maybe in another hour or so from now since this is when I get off work.
     
  6. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Yeah that's me too. I'm out west and most of those guys are east coast. I don't get on until late evening which makes it really late for them.
     
  7. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,180 (3.89/day)
    Thanks Received:
    2,821
    Location:
    04578
    im to busy working and trying to get my new rig up and running, turns out when painting my HDD pays the primer being old didnt set right, so the paints bubbled up underneath so i have to sandblast the damn bays and covers, so untill i can get that done im pretty much shit outta luck, once i solve those problems ill be back on gaming again
     
  8. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,835 (1.94/day)
    Thanks Received:
    1,664
    I've been spending all my gaming time in the Alpha, and it's been fun, but I have missed my hour or so a day with BC2. Won't have to worry about that after today.
     
  9. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    How long until you can tell us how well your system handled the Frostbite 2 engine and what settings you were able to run it at with out bogging it down ?

    Went outside my comfort zone today and ordered a GTX 460 (Nvidia) for my quad. It will
    only be running at 720p so I figure I should get decent frame rates for BFBC2
    and hopefully BF3 with this card at Medium to High setting at that resolution.
    $95 !
     
    Last edited: Aug 1, 2011
  10. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,187 (1.49/day)
    Thanks Received:
    588
    Where was that? I think I saw that deal but now forgot where it was.
     
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,778 (9.69/day)
    Thanks Received:
    6,239
    Location:
    Chatsworth, GA
    I had a GTX 460 SE 1gb on my I7 cruncher and It played BC2 on high settings 1080P above 60 FPS easy

    *EDIT*
    This was OCed to 900MHZ
     
    Crunching for Team TPU
  12. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,158 (0.66/day)
    Thanks Received:
    294
    Location:
    Indiana
    I should be on more after this week. pulled the trigger on a new build, so should be fun.

    I am interested to see how much bottleneck I get with an overclocked 2500k and a gts250.
     
  13. burtram

    burtram

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    594 (0.22/day)
    Thanks Received:
    227
    I had a 768mb 460 oc'ed to about 875 on the core and it played at 1080 no problem with some high settings, not maxed, but it still looked and played great.
     
  14. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Newegg refurb. I get good deals over 75% of the time. The other 25% I just send it back until I get a good one.
    I can run this DLP at 1366x768 and I'm thinking with all the bells and whistles that card will provide it will look
    pretty damn good. Better then console and I get to play keyboard mouse on a huge screen. Being blind as hell
    that is a good thing. I hexicore is built for pure eye candy this other setup is what I'm hoping to be my main gamer.
    Still hoping for alpha feedback. Now that that is done isn't OK for the testers to speak ?

    I hear they OC real well and I bought the 1 GB version. They have a GTX 480 for $285 too.

    update: upon further review this is the SE version. They had the straight 460 1 gig for $99.
    Man I haven't had a Nvidia card since my 9600 GT I bought for COD4. It was a Great card though.
     
    Last edited: Aug 2, 2011
  15. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,973 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,240
    Okay, who here has gotten the punkbuster.exe error?
     
  16. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.92/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Check Mailman's sig for PB fixes. Should be able to get it resolved...
     
  17. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,973 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,240
    Okay, I have deleted the PB files in the program files. Then I updated and I still have that error! All I want is to pwn n00bs :(
     
  18. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,338 (4.68/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    What error is it exactly?
     
  19. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,973 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,240
    Service communication failure: punkbusterA.exe I get that when ever I join a match
     
  20. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,338 (4.68/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Did you delete the PB files or did you use PB to actually Uninstall them then Reinstall it?
     
  21. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,973 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,240
    :D I followed Milk's tutorial, and it works now! Now I just need to re-learn how to play this game :laugh:

    Went 1/5 :3
     
  22. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Got the new system where I want it except for an illuminated keyboard.
    Played a couple rounds last night and it handled it great at high setting.
    The GTX460 is a great cheap card. Going Green from Red was a total pain
    though. I had to sweep all my drivers before it would load the new ones
    without a failure. EVGA had pretty good support. Between the Nvidia Drivers
    and the New Creative card drivers I had quite a few hours just getting it
    all working right and people scream about ATI drivers. Ha !
     
  23. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.92/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Whoa whoa you just did a major upgrade and didn't reinstall Windows? Even if you have the same mobo it's really a good idea for best performance (and look at all the crap you had you go through with drivers).
     
    TheMailMan78 says thanks.
  24. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,973 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,240
    I just got a new 770 board and I didn't reinstall windows, more because my backup isn't working and I'm too lazy. How much is a 460? I really want a card that can play games on decent settings, the old 4650 OEM DDR2 card isn't really working it for me.
     
  25. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    I paid $95 refurb , but they are out of stock.
    There may be different versions on New egg.
    I'll take a look and get back with a link.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page