1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

How to enable SATA-II and SLI on NForce4

Discussion in 'Articles' started by W1zzard, Jun 30, 2005.

  1. ferewuz New Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi!
    I am new to any changes on hardware, but i bought a SATAII hard disc and my motherboard Gigabyte GA-K8NF-9 doesn't support SATAII and disc doesn't have any jumper so i have to try to enable it.
    But I don't know where to seek for this place with nvidia picture so i ask you for some help about this
    Here is a picture: [​IMG]

    Or is this on the other side of motherboard

    I really need to solve this out or my brand new WD500GB is useless :(
     
  2. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.42/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
    see that gold hs next to end of ram slots? take that off an all will be revealed.
    you need to get to back of mobo to unclip the mounts.
     
  3. Foxer New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I also have a GA-K8NF-9 rev1.x and managed to do the Mod succesfuly :) (Thank you W1zzard & S3phy !!!)
    Only problem is that bios can't detect the SATA II hdd if i have an IDE hdd atached..
    Does anyone knows a solution to this? (except the obvious removel of the IDE hdd..)

    Thanks in advance!
     
  4. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,263 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page