1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[WTB][US] Modular PSU cables

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by Lazzer408, Feb 2, 2012.

  1. Lazzer408

    Lazzer408

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    2,517 (0.95/day)
    Thanks Received:
    327
    Location:
    Illinois
    If you have a popped modular supply I need your old cables.

    Also looking for a decent 775 board with voltage/clock adjustment.

    Thanks.
  2. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,462 (3.67/day)
    Thanks Received:
    2,096
    I have a couple Corsair modular cables, what did you need specifically?
  3. Lazzer408

    Lazzer408

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    2,517 (0.95/day)
    Thanks Received:
    327
    Location:
    Illinois
    All of them. I picked up a Coolmax 700w for free but it's missing all the cables. I tested it using cables from my other PSU and it works fine. Figured someone here probably has a few laying around. Might be costly to ship from the "KU".
  4. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,595 (3.62/day)
    Thanks Received:
    3,931
    I believe mlee is not too far away - that isn't the UK. The trick is some PSU's may wire up differently than others, so you'll want to do some testing.
    Crunching for Team TPU
  5. Lazzer408

    Lazzer408

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    2,517 (0.95/day)
    Thanks Received:
    327
    Location:
    Illinois
    Kansas University?

    I know I'll have to verify the pinouts but it's easy enough to swap pins around.
  6. Kantastic

    Kantastic

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    5,135 (2.85/day)
    Thanks Received:
    993
    Matt is definitely from the US; if I remember correctly, he's from Kansas.
  7. Lazzer408

    Lazzer408

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    2,517 (0.95/day)
    Thanks Received:
    327
    Location:
    Illinois
    Yeh the hawk kinda gave it away. :)
  8. gotendbz1

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    364 (0.24/day)
    Thanks Received:
    15
    Different company use different pin layouts for their modular cables. make sure the cable you are using is compatible for thepsu.
  9. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,462 (3.67/day)
    Thanks Received:
    2,096
    Well I've got a few corsair cables, lemme see exactly what I have and ill pm you.
    Lazzer408 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page