1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

NEW - 3DMark 11 Compilation

Discussion in 'General Software' started by AthlonX2, Dec 6, 2010.

  1. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,886 (1.46/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    in my first post there is a screenshot. I quoted the post its back a few pages. post number 383
    AthlonX2 says thanks.
  2. moshpit New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Here's my score of 6322 for a single GPU setup.

    Moshpit | GTX 580 | 868/1026 | P6322 | i7 860@3.36Ghz

    [​IMG]

    CPUz unfortunately is showing my Speedstep clocks for CPU, 3Dmark 11 results show correct CPU clock though.
    Last edited: Dec 13, 2010
  3. OpethiaN New Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Pakistan
    [​IMG]
    opethian | Sparkle GTX460 | 905/1810/1075 | P4241 | Intel core i7 920@ 4.2GHz DDR3 @ 1600MHz CL6 | Windows 7
    if the format is wrong or i have posted SS not as per req plz leme know!!!
    thankx
    Last edited: Dec 12, 2010
  4. MetalRacer

    MetalRacer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    859 (0.33/day)
    Thanks Received:
    697
    Location:
    The Lone Star State
    MetalRacer|Asus 5970|975/1260|P8924|i7 980x @ 4412MHz

    [​IMG]
  5. jlewis02 New Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    773 (0.25/day)
    Thanks Received:
    95
    jlewis02|HD5850|995/1125|4681|Q9550 @3.8ghz

    Attached Files:

  6. MetalRacer

    MetalRacer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    859 (0.33/day)
    Thanks Received:
    697
    Location:
    The Lone Star State
    MetalRacer|Asus 5970|993/1260|P9034|i7 980x @ 4412MHz

    [​IMG]
  7. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,161 (2.47/day)
    Thanks Received:
    1,655
    Updated thanks for the scores!
    MetalRacer and rickss69 say thanks.
    1 Million points folded for TPU
  8. MetalRacer

    MetalRacer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    859 (0.33/day)
    Thanks Received:
    697
    Location:
    The Lone Star State
    MetalRacer|Asus 5970|1000/1261|P9108|i7 980x @ 4522MHz

    [​IMG]
  9. Bundy

    Bundy

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,121 (0.45/day)
    Thanks Received:
    157
    Single GPU
    Bundy|HD5850|725/1000|3546|Q6700@3.33Ghz
    [​IMG]

    Crossfire
    Bundy|HD5850|725/1000|5401|Q6700@3.33Ghz
    [​IMG]
  10. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.40/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Have to be the same gpu family. So 57xx with 57xx and 58xx with 58xx and 5970.
    rickss69 says thanks.
  11. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,078 (1.82/day)
    Thanks Received:
    757
    Location:
    Clifton Park, NY
    im running 2.0.0 and cant unlock the voltage even with the option enabled

    edit: just got the 2.1.0 beta 5's and still cant touch voltage or go any higher :(
  12. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,078 (1.82/day)
    Thanks Received:
    757
    Location:
    Clifton Park, NY
    XFX HD-587X-ZNFC Radeon HD 5870 1GB 256-bit DDR5 P...

    Editting the config i found

    EnableUnofficialOverclocking = 0 -- Changing this too 1 lets me OC more.

    But...

    UnlockVoltageControl = 0
    UnlockVoltageMonitoring = 0 -- Editting either of these too 1 has no effect on the ability to change voltages.
    Last edited: Dec 22, 2010
  13. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,078 (1.82/day)
    Thanks Received:
    757
    Location:
    Clifton Park, NY
    10.11's. im not that concerned as the card runs great stock and im only benching as im bored.
  14. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,124 (1.55/day)
    Thanks Received:
    575
    If you look under settings you should find those two there and check both of them and then ok. You'll have to close and restart the program but I've got three of those cards and they all work with AB and being able to change the voltage.

    edit: Almost forgot, you don't have the overclocking enabled in catalyst do you? That could be causing a problem too.
  15. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,078 (1.82/day)
    Thanks Received:
    757
    Location:
    Clifton Park, NY
    their both set to 1 and overdrive is disabled, still cant touch my voltage :(.
  16. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,078 (1.82/day)
    Thanks Received:
    757
    Location:
    Clifton Park, NY
    its off, still no change. Im not that worried, im on the chart so im happy haha. back to cod
  17. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.69/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    I just got lower than stock results after running cpu at 3.64 ghz and gpu at 1ghz core D:

    do I need volts or do you think I should look at ram ? ( it was running at 1060 5-5-5-15 during the test for some reason)
  18. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,161 (2.47/day)
    Thanks Received:
    1,655
    your most likely unstable.check your voltages and add accordingly.Might wanna make sure your NB is @ 2600 at least
    pantherx12 says thanks.
    1 Million points folded for TPU
  19. kenkickr

    kenkickr

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    4,819 (1.96/day)
    Thanks Received:
    1,442
    Are rick and HD4870 beating me due to their i7 procs? Great scores you two:toast::respect:

    Maybe I should labor taking my system out to the garage with the low being 0 tonight :shadedshun:
    Crunching for Team TPU
  20. jpierce55

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    1,335 (0.46/day)
    Thanks Received:
    91
    Athlon don't add mine, no need to track all the slower scores. I am putting mine up because it is a good example of the fact this 3dmark is NOT very cpu dependent. This is just a little old dual core.

    The cpu is at 3.84mhz not 2.88 that is the idle speed. The g-card at 940/1275.

    Attached Files:

  21. HD4870 New Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    47 (0.02/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Sohag, Egypt
    HD4870|HD5870|1069/1357|P5379|Core i7 920@4.33Ghz


    [​IMG]


    I will post HD6970 Scores as soon as it gets into my hands :)



    Maybe , but 3DMark 11 is less CPU dependant than any other piece of benchmarking software out there

    My Core i7 920 is from a very good batch though (384)

    Rick : Thank you very much for the challenge , it makes me feel young again :toast:
  22. moshpit New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    I would argue that point for the fact that my base score is only 5700-ish, but OC'ing the GPU got me 300 points and up to 6K, OC'ing the CPU got me another 300 points, putting me at 6300-ish instead. Seems overclocking each netted me equal amounts for each one.

    Comparing against different systems makes it look very independent of the CPU, but comparing with the same CPU shows scaling by clock speed increases that are outside of the margin of error.
  23. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,921 (1.15/day)
    Thanks Received:
    483
    thats almost identical to my score :toast:
  24. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,891 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,972
    Location:
    Edmonton, Alberta
    cadaveca|HD5870|995/1400|P5071|Core i5 760@4.42Ghz


    [​IMG]

    Attached Files:

  25. HD4870 New Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    47 (0.02/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Sohag, Egypt
    A new score for Asus GTX580 :

    HD4870|GTX580|940/1125|P7231|Core i7 920@4.33Ghz


    [​IMG]

    HD4870|GTX580|940/1125|X2537|Core i7 920@4.33Ghz


    [​IMG]


    ---------------------------------------------------------------

    HD4870|HD6970|xxxx/xxxx|Pxxxx|Core i7 920@4.33Ghz


    HD4870|HD6970|xxxx/xxxx|Xxxxx|Core i7 920@4.33Ghz


    :D:p


    Edit : How can I change my membership name ?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page