1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Official AMD Radeon 6000 Series Discussion Thread

Discussion in 'AMD / ATI' started by TechPowerUp Forums, Jul 28, 2010.

  1. Rebelstar

    Rebelstar New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    71 (0.05/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Minsk, Belarus
    theoneandonlymrk. I had the same issue as other users too. Have you used Driver Sweeper? It's driver sweeper + net framework problems usually. I spend whole night few months ago with installing driver and only reinstall of Windows solved that problem.
     
  2. bear jesus

    bear jesus New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    1,535 (1.00/day)
    Thanks Received:
    200
    Location:
    Britland
    I'm still jelous of you :p using the buy now pay later deal its going to delay my order by a few days so i may have to wait near a week :cry: :laugh:
     
  3. Paintface

    Paintface New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    389 (0.17/day)
    Thanks Received:
    73
  4. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,412 (2.01/day)
    Thanks Received:
    572
    Location:
    Manchester uk
    no just tried to over install as i usually do, i got some of the drivers manually from the extracted files but not all and i too had to fresh install after using sweeper on my physx card gt240 it just would not play ball ta all 1st fresh in a year not good
     
    More than 25k PPD
  5. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (3.06/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
  6. Reventon

    Reventon New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    2,106 (1.03/day)
    Thanks Received:
    149
    Location:
    Sarasota, FL
    p_o_s_pc says thanks.
  7. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.75/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    i think it was posted already but it's worth a watch.
    am i the only one that doesn't like the newegg guy's voice?
     
    Crunching for Team TPU
  8. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,543 (2.03/day)
    Thanks Received:
    842
    seconded, he's not that crash hot an interviewer either imo.
     
  9. 20mmrain

    20mmrain

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,774 (1.50/day)
    Thanks Received:
    826
    Location:
    Midwest USA
    Congrats man we will have to bench them together when you get them I am sure you won't be disappointed.

    Bump for another tracking number.... that is 3 including mine :)
     
  10. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,963 (0.85/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Man forget this, i am seriously going to buy a 6850, i swear haha. Just waiting for the price to drop a bit and i will order one. You only need one 6 pin and the card is better than a 5670 and a 5750 and a 5770, well damn, might as well buy it.

    Thank you AMD :)
     
  11. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,445 (0.62/day)
    Thanks Received:
    62
    Ok guys... How long till the 7XXX series? xD... But seriously this will influence my choice
     
  12. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.98/day)
    Thanks Received:
    1,505
    People already found a way to unlock those features.
    Source
    I'm looking for a safe and clear way to do it. Or for a modified, clean cat driver.

    This thread discusses it but I'm not sure their way works.
     
    Zen_ says thanks.
  13. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,543 (2.03/day)
    Thanks Received:
    842
    ahh, a whole year buddeh :D
     
  14. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.45/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    Im very interested to see if MLAA actually works because i installed the 10.10a hotfix and my cat did not change.
     
  15. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.98/day)
    Thanks Received:
    1,505
    Do a registry search for MLF_NA and change it from 1 to 0 than log off and back on again.
     
  16. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.45/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    how do people find these things lol
     
  17. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,543 (2.03/day)
    Thanks Received:
    842
    after looking into those links a bit I am super duper keen to see if I can get MLAA working on my mobility 5650, it sounds like just the thing I need to have cheap AA and maximise on the other video settings.

    keep digging mate, I'm sure we'll have a process to get it working in no time.

    EDIT: for some reason I can't load that Guru3d forum :(
     
    Last edited: Oct 23, 2010
  18. Zen_

    Zen_

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    494 (0.30/day)
    Thanks Received:
    112
    Any more info on whether it might be possible to flash a 6850 to 6870?
     
  19. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.45/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    Bah..still didnt work. Ill try a clean install of 10.10a when i wake up and see if it will work.
     
  20. 2wicked

    2wicked

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    261 (0.11/day)
    Thanks Received:
    94
    Location:
    Directly above the center of the Earth
    No sorry shaders are physically cut from the chips. Source
     
  21. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.56/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    Bored of having no rig, so pay day I'm going to buy one of these a new psu, mobo and cpu and then get 5970 when it's out and bulldozer when that's out.

    How does 1055t + any decent mobo + 5870 sound for a rig to tide me over? XD
     
  22. largon

    Joined:
    May 6, 2005
    Messages:
    2,780 (0.80/day)
    Thanks Received:
    432
    Location:
    Tre, Suomi Finland
    Nah, physically 6850 and 6870 cores are identical. The crippled units are disabled via BIOS or fuses. Cutting as in "laser cutting" is a huge missnomer.
     
  23. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,208 (3.08/day)
    Thanks Received:
    2,099
    Location:
    Newport Beach, CA
    W1zz said himself, you won't be able to do it on retail cards. If you don't believe the almighty W1zzard, then, well, you need to visit TPU more often :p

    Keep an eye on threads to see if anybody is able to successfully do it. I highly doubt there will be an easy way to go out and find a certain brand of 6850 and flash to 6870. They're not physically identical cards, and they even have a difference in power connectors.
     
  24. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.56/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND

    To be fair, that isn't what he even said :laugh:

    Simply that they were not laser cut just disabled another way.

    *high five*
     
  25. Paintface

    Paintface New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    389 (0.17/day)
    Thanks Received:
    73

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page