1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Please report TPU site issues

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Aug 9, 2014.

  1. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    We moved to three shiny Haswell Xeons earlier today. The move wasn't as smooth as last time, but I think I've fixed most issues.

    If you have time, please help by browsing around the site and report issues here. Like error messages at the top of the pages, pages that don't work or that look wrong to you somehow.

    Thanks!
     
    ne6togadno, Mindweaver and HalfAHertz say thanks.
  2. rtwjunkie

    rtwjunkie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    1,559 (0.67/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    Louisiana
    I've received nothing out of the ordinary. Site operates the same, or maybe even a little more quickly than before.
     
  3. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,321 (2.63/day)
    Thanks Received:
    868
    Location:
    London, UK
    Site is blazing now, no more errors for me actually xD
     
  4. Tatty_One

    Tatty_One Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,840 (5.21/day)
    Thanks Received:
    2,617
    Location:
    Worcestershire, UK
    Been through most areas and have only found one minor thing, outside of the forum area you have links on bottom right of page to latest VGA drivers, some appear dead for me, can't find anything else.
     
  5. RCoon

    RCoon Gaming Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    7,738 (8.15/day)
    Thanks Received:
    3,848
    Location:
    Gypsyland, UK
    Had issues early on when i made a post, it said the post didn't exist, nothing is wrong since though
     
  6. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    13,955 (6.25/day)
    Thanks Received:
    3,790
    Location:
    IA, USA
    Got this trying to edit a post:
    Thanks button also didn't work on a post.
     
    Crunching for Team TPU
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    yes i screwed up the database big time, hope i can fix it.
     
  8. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    13,955 (6.25/day)
    Thanks Received:
    3,790
    Location:
    IA, USA
    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  9. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,961 (2.37/day)
    Thanks Received:
    1,219
    Yep happened to me too. And I presume even GN is affected? Database error showed up for me when I went to GN.
     
  10. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    20,115 (6.12/day)
    Thanks Received:
    6,176
    Fingers crossed for ya W1z!

    I saw everything go back to Saturday and was like "Uh-Oh!"
     
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  11. Tatty_One

    Tatty_One Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,840 (5.21/day)
    Thanks Received:
    2,617
    Location:
    Worcestershire, UK
    Yes, I keep getting old conversation messages re-appear in my inbox as unread even though I have left the conversations some time ago.
     
  12. rtwjunkie

    rtwjunkie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    1,559 (0.67/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    Louisiana
    I got a bad gateway error and a database error today several times. I promptly tried a number of other websites and got through no problem.

    Everything seens fine now.
     
  13. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    i fixed most of the database, one 8 million row table left, after that will be another downtime to sync it to the other servers
     
  14. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    and we are back .. all databases fixed and synced .. report any issues you see now please
     
    Ahhzz says thanks.
  15. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,017 (1.82/day)
    Thanks Received:
    678
    had this twice today
     
  16. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    forget everything you saw earlier today. still happening? yes, all our sites were affected
     
  17. Norton

    Norton WCG-TPU Team Captain

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    8,964 (8.38/day)
    Thanks Received:
    20,819
    Did some weird stuff about 10 minutes ago when trying to reply to a PM.... will take a screenshot if it pops up again.
     
    Crunching for Team TPU
  18. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,202 (3.54/day)
    Thanks Received:
    3,768
    No images in the news articles when viewed from the tpu Android app. Not sure if related.
     
    Crunching for Team TPU
  19. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,243 (2.96/day)
    Thanks Received:
    2,168
    Location:
    Oregon
    I had a stack of cash on my desk and its gone. Did you fine any cash laying around?
     
    INSTG8R, Arjai and remixedcat say thanks.
  20. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,017 (1.82/day)
    Thanks Received:
    678
    I can't seem to find my pinkiepie sippy cup either :( must have gotten lost in the DB transition
     
  21. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    fixed. thanks for reporting
     
  22. 64K

    64K

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    718 (2.80/day)
    Thanks Received:
    371
    @W1zzard just to let you know. I got a Bad Gateway error 502 when I tried to log out.
     
  23. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    Yeah I moved the TPU instance to another server, to reboot it, then back again, this takes around 10 seconds each during which everyone will get 502 or the page won't load.
     
  24. redeye

    redeye

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    214 (0.15/day)
    Thanks Received:
    38
    Location:
    mississauga, on, Canada
    getting the message "safari can not open the page because it cannot connect to the server"
    that error was from the link on the gpu database page linking to the review list... (gtx750ti)

    also that message also "pops up" when looking at the reviews of that GPU... (but that problem may have stopped, because i can not seem to get that error... )
    this error happenned on random pages, but not all...

    tl;dr...(lol) don't know if this helps...
     
  25. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,008 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,877
    little server issue just fixed
     
  26. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,017 (1.82/day)
    Thanks Received:
    678
    Keep getting my GN emails like this and they go to the spam box instead of upfates folder in gmail:
    mail.google.com_2014-08-09_23-11-54.png
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page