1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's WCG/BOINC Team

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by Chicken Patty, Feb 20, 2009.

  1. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    4,831 (4.80/day)
    Thanks Received:
    3,369
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    I haven't had any errors on any projects, but I have gained a few pages of pendings over the last couple days.
    Crunching for Team TPU
  2. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    I can do that later today if you'd like. I have my 2700k at 4.3GHz, so it should be close. I'll also get to see if it's IBT stable--never tested that.
    Sweet! :rockout:
    That's a cute little rig--and by the looks of it, no slouch either :toast:
    Interesting. I've had one error in the last week, but on my i7-3612QM, which I know for a fact to be completely stable (it's not OCed or anything)
    theonedub says thanks.
    Crunching for Team TPU
  3. Daimus

    Daimus

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    527 (0.49/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    somewhere in Eastern Europe
    I found the problem. The area government has cut electricity to the area.
    But I have an EMERGENCY gasoline generator. It turns on automatically when the government leaves the area without power.
    It's 2,2 KW. The house still has the large freezer and the water pump. When the pump is started - the crunchers are off and than gives errors.
    I bought a generator 4,8 kW, everything seems stable.
    Norton and [Ion] say thanks.
  4. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Aha!

    Why is the government randomly cutting power? :confused:
    Crunching for Team TPU
  5. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.47/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    I've had a few pages of pending as well lately, more than I usually see.
  6. Daimus

    Daimus

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    527 (0.49/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    somewhere in Eastern Europe
    It's very simple - the government of area is stealing money for electricity, at the end of the year the government of area can not pay. Taxes already collected, money is no more.
    [Ion] says thanks.
  7. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Wow, that level of corruption is completely unfamiliar to me. I'm sorry that you have to deal with that. At least you have the generator.

    Do you have to keep paying the electricity bill if it isn't being supplied?
    Crunching for Team TPU
  8. Daimus

    Daimus

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    527 (0.49/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    somewhere in Eastern Europe
    No, I'm paying for the electricity that I consumed.
    Electricity is cheap. But I'm not sure that it will always be like that.
    My liter of gasoline costs $1.
  9. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Points are going to be down a bit today, the i7-3612QM was offline for a few hours, as was the 2700k (replacing the PSU in it). Should be back up tomorrow :toast:

    EDIT: I'm starting to accumulate the parts I need for the new i7, waiting I have a Xigmatek Gaia, an Antec Earthwatts 650w, a 250GB HDD (I believe it works), two spare fans, and a Radeon X1300 (hot stuff, I tell ya!) :toast:
    Last edited: Sep 23, 2012
    (FIH) The Don and ThE_MaD_ShOt say thanks.
    Crunching for Team TPU
  10. Norton

    Norton WCG-TPU Team Captain

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    8,526 (8.65/day)
    Thanks Received:
    19,138
    Well I'm calling my latest rig, Norton2(WCG #4) in my sig, stable and have pulled it off of my home network and am prepping it for the remote site. It will join the FX-6100 rig so it won't be lonely :D

    It's filled with 7 days of work and it will be reported 2-4 times a week.

    Thanks to theonedub for sending the 135mm Azza fan that I wasn't sure I could use :toast:
    It just happened to fit pefectly near the side panel and dropped the NB and VRM temps by more than 5C :rockout:
    Daimus, theonedub, [Ion] and 1 other person say thanks.
    Crunching for Team TPU
  11. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Awesome, I'm glad to hear that it's working well :toast:

    Now get that replacement rig built and crunching :laugh:
    Crunching for Team TPU
  12. Norton

    Norton WCG-TPU Team Captain

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    8,526 (8.65/day)
    Thanks Received:
    19,138
    Working on it.... a few more pieces and it will be ready to build ;)
    [Ion] says thanks.
    Crunching for Team TPU
  13. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    My X58 board and 2GB of RAM should be here tomorrow, but I probably won't have the CPU until Thursday or Friday :(
    Norton says thanks.
    Crunching for Team TPU
  14. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    EVGA X58 3X SLI & 2GB Corsair RAM just arrived :toast:
    [​IMG]
    Daimus and Jstn7477 say thanks.
    Crunching for Team TPU
  15. Jstn7477

    Jstn7477

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    3,830 (2.10/day)
    Thanks Received:
    1,518
    Location:
    Sarasota, Florida, USA
    DSL is down at the office all day today, so hopefully some of my rigs still have work to do although I realized I never changed the buffer on the ones I moved to Linux last week. As far as F@H goes, I'm screwed as there is no buffer for that to my knowledge.
    Chicken Patty says thanks.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  16. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,555 (10.19/day)
    Thanks Received:
    6,070
    Location:
    Chatsworth, GA
    Justins combo is out in USPS hands :) let me know once it arrives
    Crunching for Team TPU
  17. Jstn7477

    Jstn7477

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    3,830 (2.10/day)
    Thanks Received:
    1,518
    Location:
    Sarasota, Florida, USA
    Will do man, still need to leave you heat on our last transaction. I have been busy/procrastinating doing that. :p :)
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  18. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,787 (6.50/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    No buffer for FAH is one of my biggest gripes with it. If you have a default buffer set on the WCG website, the new Linux rigs will adopt that.
    Crunching for Team TPU
  19. Jstn7477

    Jstn7477

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    3,830 (2.10/day)
    Thanks Received:
    1,518
    Location:
    Sarasota, Florida, USA
    I'll check that out. I've played with the profiles a bit but never really made use of them, but it sounds like a good idea since I can set most of my machines to maximum usage.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  20. popswala

    popswala New Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    2,294 (1.19/day)
    Thanks Received:
    957
    Location:
    Conway, AR
    Is it me or is tpu down? the pages aren't loading and when they do(takes for ever) things are missing all over the pages. also it seems tpu isn't updating at all. the last posts have been the same for the past several hours since the last time i was able to be on. Just wondering if anyone else is getting this. I've tried 3 browsers and on my phone and nothing works.
  21. Jstn7477

    Jstn7477

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    3,830 (2.10/day)
    Thanks Received:
    1,518
    Location:
    Sarasota, Florida, USA
    TPUCDN, which hosts the images, appears to be down. Maybe it is being moved to a new server, or it's being attacked.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  22. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,587 (2.13/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    TPU's server is having issues I think. They changed hosts recently and it's not a DNS issues as far as I see. I think something is wrong with the server or there's a DDoS attack going on.
    Crunching for Team TPU
  23. popswala

    popswala New Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    2,294 (1.19/day)
    Thanks Received:
    957
    Location:
    Conway, AR
    Thanks guys. I figured something was up. I know nothing bout servers. Wish I did. I read they did move the server to Chicago. I don't think that was a good location with all that crappy weather they get esp with winter around the corner lol. We'll see how well that works out.
  24. ChaoticAtmosphere

    ChaoticAtmosphere

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,215 (1.04/day)
    Thanks Received:
    1,605
    Location:
    Look up. Look way up.
    It's funny you mention that. Our head office is in Niles, IL and our ISP is XO communications in Chicago and all our websites were having issues all weekend. Not only that, we lost all longdistance communications as well. I was able to ping our sites but they would load the same as TPU is loading right now. Might be a routing issue. It was a problem with our ISP.
  25. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,164 (5.20/day)
    Thanks Received:
    3,549
    Location:
    Florida
    03110820000135974527

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page