1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. miloshs

    miloshs New Member

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    364 (0.16/day)
    Thanks Received:
    39
    Location:
    Serbia
    Sale?!?! We want it free of charge :toast:
    :rockout:
  2. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.54/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    Hey, those are pure copper blocks man :laugh:
  3. miloshs

    miloshs New Member

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    364 (0.16/day)
    Thanks Received:
    39
    Location:
    Serbia
    Hey man, just noticed ure from CH, where at? My bro lives in the vicinity of Fribourg...
    You can give them to him, and he will bring it to me :nutkick: LOLZ

    Just kidding mate (about the wblocks, not about my bro) :D
  4. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.54/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    Living at Schaffhausen. Iiiits quite a few miles from Fribourg away:p
  5. IINexusII

    IINexusII

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    907 (0.46/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    London, UK
    my pc ATM

    [​IMG]

    doing some cleaning
  6. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,209 (2.00/day)
    Thanks Received:
    2,739
    Location:
    S.Cali
  7. kyle2020 Guest

    organised mess ftw :rockout:
  8. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.13/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Got some new heatspreaders!!!! Thanks sneekypeet these things are kickass! :rockout:

    [​IMG]

    This was before i moved my res back internally to fix some kinks in tubing. Oh and dont mind the dusty 80MM you would be surprised how much it helps!

    Attached Files:

  9. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.14/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    Lookin' sharp Shaun!
    JrRacinFan says thanks.
  10. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,866 (1.25/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
  11. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.13/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    LOL good! :p
  12. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.62/day)
    Thanks Received:
    656
    I'm guessing smoking + dogs/cats?
  13. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.13/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Nah its just a really old fan as I smoke outside.
  14. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.62/day)
    Thanks Received:
    656
    Ah, well I cleaned someones PC a month ago which did have smoke + dog hair + dust. Looked about the same colour ;)
  15. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.13/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    LOL ....

    I only use it when clocking my ram anyways so its not in there 24/7
  16. computertechy

    computertechy New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    828 (0.27/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    UK, Brighton
    @ CP cheapest possible i could get as like $20/30 and that more than the res!

    I hate uk!
  17. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.62/day)
    Thanks Received:
    656
    I was gonna post new pics but I'm too lazy to reinstall Photoshop...:toast:
  18. theorw

    theorw New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    771 (0.30/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Athens GREECE
    Give that 6300 a hellOC for me pal!At least 3,5GHz:toast::toast::toast:!!!!!!!!!!
  19. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,123 (2.08/day)
    Thanks Received:
    415
    Location:
    Northampton,UK
    man i want overclock my cpu to 3.2ghz lol but i dunno if my mobo can cope =/ or my psu
  20. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,866 (1.25/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    PSU is ok, dont have experience with 965 boards, but GB has some good overclocking potencial
  21. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.54/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    Possible. I did it with the same RAM as you, I think on a P5Q-E. Needs a taf bit more volts and it works. Or should work:laugh:
  22. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.49/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    like the heatspreaders Shaun. any difference with performance, how does the ram feel when you touch them, much cooler?
    JrRacinFan says thanks.
  23. theorw

    theorw New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    771 (0.30/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Athens GREECE
    I still remember the 965 hitting 500fsb on GB boards so 450 u have some chances.Give it a little more juice and the NB too and u might achive 3,2+.
    Well i did with my 6300 on my previous GB p35 that is the 965 successor so why not u too?:toast:
  24. boomstik360

    boomstik360

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    2,208 (1.11/day)
    Thanks Received:
    426
    Man that board was one of the best clockers in its day, just might need alittle extra cooling for thechipset and the mosfets but other than that your board should be able to take it to 3.2ghz
  25. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.68/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    [​IMG]
    Hrmm.....

    [​IMG]
    teeeheeee!

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page