• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD RX6600XT - why doesn't the software display our brand information

leson

New Member
Joined
Oct 29, 2021
Messages
4 (0.11/day)
We joined pci-sig, and we also got the vendor ID. why doesn't the software display our brand information
 

Attachments

  • 微信图片_20211029122525.png
    微信图片_20211029122525.png
    249.7 KB · Views: 106

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
23,285 (3.63/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Hey, thanks for notifying me. What name would you like to have displayed? "Peng Yu" ?
 
Joined
Aug 20, 2007
Messages
16,521 (3.16/day)
System Name Pioneer
Processor Ryzen R9 5950X
Motherboard GIGABYTE Aorus Elite X570
Cooling Noctua NH-D15 + A whole lotta Sunon and Corsair Maglev blower fans...
Memory G.SKILL TridentZ 32GB (4 x 8GB) @ DDR4-3600 (Samsung B-Die)
Video Card(s) EVGA GeForce RTX 3070 FTW3
Storage 2x Mushkin Pilot-E 2TB NVMe SSDs
Display(s) 55" LG 55" B9 OLED 4K Display
Case Thermaltake Core X31
Audio Device(s) VGA HDMI->LG B9 OLED/Schiit Modi MB/Asgard 2 DAC/Amp to AKG Pro K712 Headphones
Power Supply EVGA SuperNova T2 Titanium 850W
Mouse Razer Deathadder v2
Keyboard 1991 IBM Model M (Second Generation White Label Part #1391401)
Software Windows 11 Enterprise (yes, it's legit)
We joined pci-sig, and we also got the vendor ID. why doesn't the software display our brand information
I would guess due to your relatively new status, it's an honest mistake. Talk to w1zzard above, he can help you.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
33,200 (6.30/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
We joined pci-sig, and we also got the vendor ID. why doesn't the software display our brand information
Yeah it does, look at Device ID and Subsystem ID. Im sure in System Properties of Windows it only displays Radeon RX 6600XT
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
23,285 (3.63/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Yeah it does, look at Device ID and Subsystem ID. Im sure in System Properties of Windows it only displays Radeon RX 6600XT
He's asking about the "Subvendor" field in GPU-Z, which shows "unknown", because I haven't added their PCI-SIG ID to GPU-Z yet
 

leson

New Member
Joined
Oct 29, 2021
Messages
4 (0.11/day)
Hey, thanks for notifying me. What name would you like to have displayed? "Peng Yu" ?
Thanks, I want to displayed " vastarmor", it's the English name of our company's graphics card

He's asking about the "Subvendor" field in GPU-Z, which shows "unknown", because I haven't added their PCI-SIG ID to GPU-Z yetYE
Yes,Please add our PCI-SIG ID to GPU-Z, Our PCI-ID: 7934, thanks
 

leson

New Member
Joined
Oct 29, 2021
Messages
4 (0.11/day)
He's asking about the "Subvendor" field in GPU-Z, which shows "unknown", because I haven't added their PCI-SIG ID to GPU-Z yet
Hello,Thank you for your reply,So how to solve this problem? Thank you?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
23,285 (3.63/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Hello,Thank you for your reply,So how to solve this problem? Thank you?
This will be included in the next GPU-Z release
 
Top