• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

CCC driver install FAILED help !!!

Joined
Dec 30, 2010
Messages
1,216
Likes
55
Location
Canada
System Name Brutus
Processor i5 4690k @4.7Ghz (Watercooled)
Motherboard z97 MSI Gaming 5
Cooling NZXT Kraken x61 AIO watercooler
Memory Gskill Ripjaws 8gb (2x4gb) 1600mhz 7-8-7-24
Video Card(s) MSI Gaming GTX 980ti x2 (sli)
Storage 1 SSD 64GB (OS) + 2x500GB WesternDigital RAID 0
Display(s) YAMAKASI Catleap q270 SE 27inch Glossy 2560x1440
Case NZXT Phantom
Audio Device(s) ASUS Xonar DX
Power Supply Antec TPQ 1200w
Software Windows 7 (64 bit)
#1
I ran driver sweeper before installing the new catalyst 11.3 and keep getting error message.

Catalyst™ Install Manager
Installation Report

Hardware information
Name ATI Radeon Graphics Processor
Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0x6719
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x030000
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0x0b00
Subsystem vendor ID 0x1002
Other hardware
Existing packages
ATI Catalyst Install Manager
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable
Packages for install
ATI Catalyst Install Manager
Final Status: Success
Version of Item: 3.0.816.0
Size: 20 Mbytes
AMD APP SDK Runtime
Final Status: Success
Version of Item: 2.4.595.9
Size: 90 Mbytes
ATI Display Driver
Final Status: Fail
Version of Item: 8.831.2.0000
Size: 90 Mbytes
HDMI/DP Audio Driver
Final Status: Success
Version of Item: 7.12.0.7700
Size: 1 Mbytes
AMD Drag and Drop Transcoding
Final Status: Success
Version of Item: 2.00.0000
Size: 1 Mbytes
WMV9/VC-1 Video Playback
Final Status: Success
Version of Item: 1.00.0000
Size: 1 Mbytes
Catalyst Control Center 2
Final Status: Success
Version of Item: 2011.0308.2325.42017
Size: 150 Mbytes

Other detected devices
Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0xaa80
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x040300
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0xaa80
Subsystem vendor ID 0x1002
ATI Radeon Graphics Processor
Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0x6719
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x030000
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0x0b00
Subsystem vendor ID 0x1002
Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0xaa80
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x040300
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0xaa80Subsystem vendor ID 0x1002

Error messages
Driver Install: the installation failed

I have 2 radeon 6950 btw
 
Joined
May 4, 2009
Messages
1,940
Likes
409
Location
Singapore
System Name penguin
Processor i3-4160
Motherboard Asus H81 Mini-ITX
Cooling Stock
Memory 2x4GB Kingston 1600MHz
Video Card(s) Saphire Radeon 7850 2GB
Storage Plextor M5S 120GB+1TB Seagate
Display(s) 23' Dell
Case CM Elite 130
Audio Device(s) stock
Power Supply Corsair CX430m
Software W7/Lubuntu
#2
Don't worry that's an easy fix. In your start menu right-click "My Computer" and select "manage".
Then on the left side you'll see a list of options. Select "Device Manager". In the middle of the screen, you'll see a list of all the installed hardware in your system. Your cards should be under "Display adapters". Expand it and right click the first card. Select "Update Drivers".

A new window will pop up asking you which method to use. Select the bottom one "Browse my computer...". Then select the folder where you extracted the driver. In my case it was something like: "D:\11-4_mobility_vista_win7_32_dd_ccc_ocl\Packages\Drivers\Display\W7_INF"

After a bit of searching, it will start updating the driver and your screen may flicker a few times. Do the same for the other card. And once that's done, you should be able to enable crossfire without restarting.

Cheers
 
Joined
Mar 26, 2010
Messages
7,642
Likes
1,984
Location
Jakarta, Indonesia
System Name micropage7
Processor Intel G4400
Motherboard MSI B150M Bazooka D3
Cooling Stock ( Lapped )
Memory 16 Gb Team Xtreem DDR3
Video Card(s) Nvidia GTX460
Storage Seagate 1 TB, 5oo Gb and SSD A-Data 128 Gb
Display(s) LG 19 inch LCD Wide Screen
Case HP dx6120 MT
Audio Device(s) Stock
Power Supply Be Quiet 600 Watt
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Classified
#3
yep you can run from installer or update by device manager. some that refuse to run from installer work fine from device manager
or try delete any registry related to it that left then reboot and install it again
 
Joined
Dec 30, 2010
Messages
1,216
Likes
55
Location
Canada
System Name Brutus
Processor i5 4690k @4.7Ghz (Watercooled)
Motherboard z97 MSI Gaming 5
Cooling NZXT Kraken x61 AIO watercooler
Memory Gskill Ripjaws 8gb (2x4gb) 1600mhz 7-8-7-24
Video Card(s) MSI Gaming GTX 980ti x2 (sli)
Storage 1 SSD 64GB (OS) + 2x500GB WesternDigital RAID 0
Display(s) YAMAKASI Catleap q270 SE 27inch Glossy 2560x1440
Case NZXT Phantom
Audio Device(s) ASUS Xonar DX
Power Supply Antec TPQ 1200w
Software Windows 7 (64 bit)
#4
alright, got it fixed (kindof) ... I installed 11.2 ccc drivers instead and it worked...
 
Joined
Jul 2, 2010
Messages
4,012
Likes
630
Location
UK
System Name PC
Processor AMD FX 8320E @4.3ghz
Motherboard Asrock 970 extreme3
Cooling Phanteks PH-TC12DX, 3 x NZXT FN 140mm, 1x NZXT FV V2 120mm
Memory 8GB Corsair Vengeance Blue 1600mhz
Video Card(s) ASUS R9 290 DCII-OC 4GB
Storage 128GB Kingston V200 SSD 1TB WD Blue, 750GB Maxtor
Display(s) LG 27MB85Z 27" 1440p
Case NZXT Source 340
Power Supply Thermaltake 675w
Mouse Logitech G500S
Keyboard Logitech G510S
Software Windows 8.1 64 bit
#5
now try and update from 11.2 and see if it will actually work now