• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Dead to rights...not displaying!

Kammster

New Member
Joined
Nov 26, 2006
Messages
188 (0.05/day)
Likes
3
Location
Guyana, South America
Processor Sempron 64 2800+ DH-E6 (@2Ghz - bios limit)
Motherboard DFI NF3 250-AL (@250 FSB - 2000 HTT)
Cooling 92mm + 80mm Exhausts / Amd HSF mod:80mm fan + VF700 cuLED [mod to x800 fan control]
Memory 1GB Buffalo DDR 400 @416 3-4-4-8 1T
Video Card(s) Sapphire X800 GTO (broken- sapphire is BAD)--256mb 6200
Storage WD 120 GB Caviar SE + 1GB Flash [80GB 7200.9 offline]
Display(s) 19" Samsung Widesceen LCD
Case Xtech cheapo
Audio Device(s) onboard - Realtek 6Ch
Power Supply Coolermaster eXtreme Power 550W w/ Antec 120mmLED
Software Windows XP SP2 + nforce 76.45 + nforce 5.10
#1
i installed the dead to rights on my tv box, it installed right but after intros, the menu screen isn't displayed and i tried changind settings but it dowsn't load intros at all now.
need for speed:ms is installed and it plays well,
it seems like a DX8 incompatibility but this is supposed to be DX9 game? can anyone say if i can get it running


my specs:
Sytem:
Athlon XP 1.25ghz
via kt133 board
512MB Kingston Valueram @PC100
Gigabyte 6200
40Gb western digital
400watt psu
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=32222





REQUIREMENTS:

Windows 98/Me/2000/XP

Pentium III 500MHz

64MB of RAM for Windows 98 and Me

128MB of RAM for Windows 2000 and XP

600MB free hard drive space for minimum install

GeForce 2 (i.e., 16MB with hardware TnL) graphics card